A zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, Pukli István, a tanártüntetések egyik legaktívabb résztvevője, beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) kedden levélben szólította fel a Teleki igazgatóját, hogy számoljon be: milyen körülmények között mentek el tüntetni Miskolcra az iskola tanárai, és hogyan tájékoztatták a szülőket a lázadó miskolci gimnáziumot támogató nyílt levelükről. A Klik azt írja, hogy közérdekű bejelentés érkezett hozzá az órák elmaradásáról és a szülői tájékoztatásról. A Klik tankerületi vezetője vizsgálatot indított, és a levelében, amit kedden délelőtt 11-kor vett kézhez a Teleki igazgatója, keddi határidővel kért be egy csomó dokumentumot.

"Kezdődik, mondták a kollégáim, amikor megjött a levél". Jelezte a Kliknek, ilyen rövid határidővel nem tud minden dokumentumot kiadni (pár óra alatt), a kérések egy része abszurd, mert szülői értekezletről jegyzőkönyv nem készül.

Pukli kijelentette, hogy nem fél, szerinte nem fogják ezért kirúgni. "Nem fognak tudni ellehetetleníteni, most már itt vagyok", de szerinte nem az ő állása az érdekes, hanem az oktatás ügye.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Hatalom nem tudja elviselni,hogy valaki szembe fordul vele.
Ezért hátúról jó seggbe kellene rúgni a hatalmat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Eriksson: Akár bruttó, akár nettó, mindenképpen pofátlan !
nezelodo
Azért csak óvatosan igazgató úr! Nem vagyok túl öreg de ezeknek és a hozzájuk hasonlók nagyapját mutogatták nekünk az iskolában, hogy találkoztak Lenin elvtárssal, és némelyiknek az apja vezényelte később azokat a kőbányász munkásőröket, akik dobtárassal "kocogtatták" apám házán az ablakot, hogy adja már a kis 16 hold földecskéjét a közösbe. A módszerek generációkon át ivódtak beléjük, hát ne csodálkozzon semmilyen aljasságon ami készen áll az eszköztárukban a lejáratásához.
Január
"Klik tankerületi vezetője vizsgálatot indított, és a levelében, amit kedden délelőtt 11-kor vett kézhez a Teleki igazgatója, keddi határidővel kért be egy csomó dokumentumot."
Érdekesek ezek a határidők, ugyanis az volt a rend anno, hogy kézhezvételtől számított 8 napon belül kell válaszolni egy levélre. valahogy a szocializmusban még működött is a dolog.
A Klik tankerületi vezető nem igen érthet az ügyvitelhez...
Nincs rosszabb egy laikus főnöknél...
Desischado
A klikk, nyilván felsőbb utasításra próbálja el lehetetleníteni az igazgató urat. Ezzel próbálják megfélemlíteni. Örülök, hogy fel vette a kesztyűt. Hajrá, ne ijedjen meg! Mindent bele! Oda lennék a boldogságtól, ha ez lenne az a bizonyos banánhéj, amin végre elcsúszik ez a mocskos banda!
Feraj49
Na többek közt ezért is hozták létre a KLIK-et. Kézi vezérlésre ! Az "egyházi iskolák tanárai is tüntettek ?
szép új világ
A KLIK reakciója önmagáért beszél. Most ismét bebizonyította, hogy képtelen azt a feladatot ellátni, amiért létrehozták. Ellenben tökéletesen teljesít, ha valamit (valakit) tönkre kell tenni. Ezek szerint az iskolák vannak a KLIK-ért, nem pedig fordítva. Úgy viselkedik mint egy élősködő féreg, aki feléli a gazdatestet a saját fennmaradása érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.