Szalayné Tahy Zsuzsa, a Szent István Gimnázium informatikatanára nyílt levelet intézett a Klik zuglói tankerületi vezetőjének. Ez a vezető, Mogyorósi Attila csuklóztatja Pukli Istvánt, a Teleki Blanka tüntető igazgatóját.

A kollégája védelmére kelő Szalayné a rákosista Klik-vezetőtől most többek között azt kérdezi: egy rendszer becstelen kiszolgálója vagy a XIV. kerület oktatásáért tenni akaró ember szeretne-e lenni?

Íme a teljes levél:

Tankerületvezető Úr!

Mint bizonyára emlékszik, február 4-én csütörtökön tartotta a Szent István Gimnáziumban a KLIK fórumot. Bizonyára emlékszik rám, elég sokszor felszólaltam, illetve egyike vagyok azon keveseknek, akiket 2 éve alatt személyesen ugyan nem ismert meg, de a nevem már ismerős volt Önnek.

Ez úton szeretném tájékoztatni arról, hogy a Szent István Gimnáziumban a rendes tanítási idő 7:30-tól 14:25-ig tart. Csütörtökön a 7. órában a 11.a osztály fizika fakultációs részének van velem informatikaórája, ahogy több kollégámnak is órája volt a fórum kezdetének idején.

Tájékoztatom, hogy az óra elején a diákokkal megbeszéltem, mi lesz a feladatuk és magukra hagytam őket azzal, hogy a KLIK fórumán leszek a szomszédban, ha lehet, ne keressenek. A tanórát az elektronikus naplóba bejegyeztem megtartott óraként, egy megjegyzéssel.

Tájékoztatom, hogy csütörtökön a 8. és 9. órában informatika fakultációt tartok 11. évfolyamos diákoknak. Ezt a két órát egy 11.a-s és egy 12.a-s diák tartotta, míg én Önnel próbáltam megértetni helyzetünk ellentmondásait. A diákok a kiadott feladatot megoldották, mire a fórum véget ért, már hazamentek. A tanórát beírtam megtartott óraként, megjegyzéssel ellátva.

Eldöntheti, hogy tanítottam-e vagy sem, dolgoztam-e vagy sem. Úgy gondolja-e, hogy a fórumra meghívott vagy sem.

Kérem, gondoljon bele, hogy Ön 2 év után állt ki először beosztottjai elé, akkor is felsőbb utasításra.

Tankerületvezető Úr!

Ön, vagy főnöke nincs tisztában a mai magyar valósággal. A tanítás a gimnáziumokban sokaknak 16:30-ig vagy még tovább tart. Számos kolléga emiatt nem mert vagy nem tudott az Ön által meghirdetett fórumon részt venni. Ön megköszönte, hogy ott voltunk a fórumon, pedig ezzel a diákok mellől vont el minket, egy sokkal jelentéktelenebb ügy miatt, mint a miskolci tüntetés. Ugyanis amit mondott, azt a sajtóból is megtudhattuk vagy hazugság volt (pl., hogy mint legnagyobb tankerület, a mi véleményünk majd nagyobb súllyal esik latba a kerekasztalnál. :-))

Tankerületvezető Úr!

Tájékoztatom, hogy van olyan iskola, ahol az Ön által kiszolgált rendszerben hónapokig a beteg kollégát úgy helyettesítik, hogy az ezért járó bért elnyeli a KLIK. Van, aki hónapok óta tart egyszerre két csoportban, két teremben órát.

És ez még nem minden. Önnek semmit nem jelent, hogy a tankerületében év közben mennek kollégák nyugdíjba úgy, hogy helyettesítésükre semmilyen mód nincs.

Ön azt számolgatja, hogy hány óra maradt el a Telekiben február 3-án délután, azt nézi, hogy mikor fogják ezeket az órákat pótolni? Ön nem tud számot adni arról, ki és hogyan fogja megtartani a beteg vagy minőségbiztosító vagy nyugdíjba menő kollégák óráit, hova lesz a státuszuk, hova lesz a rajtuk megspórolt bértömeg.

Tankerületvezető Úr!

Lenne egy javaslatom Önnek: Nézzen a tükörbe és döntse el, hogy egy rendszer becstelen kiszolgálója vagy a XIV. kerület oktatásáért tenni akaró ember szeretne-e lenni. Szerintem a kettő nem egyeztethető össze.

(Bocs, nem küldöm el postán. A felesleges papírhasználat károsítja a természetet.)

SzTZs

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Mátyás király és az okos leány esete...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Gratulálok a hölgynek, minden elismerésem! Nem tudom, feltűnt e nektek, hogy egyre többen hallatják a hangjukat? Mintha elindult volna végre valami pozitív változás!
Az ilyen orbánc bérenceknek felesleges bármit is magyarázni, mert sötétek, mint az éjszaka! Fogadni mernék rá, hogy el sem olvasta, magasról fütyül rá!
Ágnes40
Tisztelt Tankerületvezető Úr!
Nézze meg a videót, olvassa el a levelet, majd válaszoljon!
Oszlassa el a feltételezést, hogy vak és süket, aktív részese az oktatás tönkretételének!

www.youtube.com/watch?v=ti42nAgV74s
namihami
@preparátor: Miért? Ismered? Esetleg családtag, barát, rokon, hogy ilyen pontos a definíciód róla?
Vagy csak egyszerűen ellent mert mondani az Atyaisten egyik földi helytartójának?
Bűn, főbenjáró bűn. Szerintem az Ő apja is a Péter Gábor volt.
preparátor
@namihami: Nem ismerem. Azt viszont tudom, hogy soha ilyen jó dolga nem volt a tanerőknek, erre most lázadnak! Lehet pampogni a vezetés ellen, meg a KLIK ellen és lehet nyomni a mantrát, hogy a tanítás szabadsága, csak épp most tömték ki a zsebüket. Tanítónő 235 ezret keres 24 órával (45 percessel, nem hatvan) és elégedetlen, mert a KLIK megmondja, hogy tanítson. Nem ez volt a szakfelügyeleti rendszer véletlenül?
panellproli
@Horizont: Bizony az internet nagyhatalom, ezért is akarták volna korlátozni a hozzáférést az adóztatással. És ezért akarja mindenáron keresztül vinni a terror törvényt, hogy egy csapásra megszüntethesse az internetet ,a telefont, akár kijárási tilalmat is bevezethessen , és akkor lehet verni a mellét hogy milyen nyugis a magyar nép, csöndesek az utcák, sehol egy demonstráló egy hajléktalan, vagy éppen ételosztáson álló szerencsétlen
kukac50
Szégyellje magát ha másba nem tud belekötni csak a kockás ingbe!
Minek vesznek fel az ilyen emberek magas fizetést ?
Meg kellene vizsgálni melyik Fideszeseknek vannak rokonai barátai a klik-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.