Február elején írták meg, hogy az MNB saját fegyveres testületet kapott, amellyel testőrként védik Matolcsy Györgyöt. Ehhez például 200 ezer éles lőszert is rendeltek. Harangozó Tamás szocalista képviselő rákérdezett az MNB-nél, hogy erre miért is van szükség. Az MNB ezt írta: A biztonsági kockázatok nemzetközi szintű növekedése (terrorhelyzet, bombafenyegetések, migráció, stb .) miatt, valamint az MNB felügyeleti tevékenységének bővülésével összefüggésben megjelenő új hivatali objektumok őrzésének biztosítása érdekében szükségessé vált az élőerős őrzés-védelemben résztvevő személyi állomány növelése. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Mér' van valaki agyament, aki a Matolcsyt el akarja rabolni? Az érdekes lenne, rabló fogott egy tolvajt:))
nyanya001
Kinek kellenél te félresikerült f.kalap !
Toby
Aszongya a "tisztánláró" hogy " terrorhelyzet" ! Hol, mikor, kiknél, de ami a fő kérdés, kiknek a pénzéből fizetve a magántestőrség, Quszaszem ? Vagy a gazdidban nem bízol, hátha kell neki már az MNB is ? Hisz így is az övé - vaze !
Az MNB ma egy magánvállalkozás, a nyereséggel szabadon lehet játszani, szórni, azt már értem, hogy polt-bűnpártolóné miért 5 millát cipelhet haza !
JAJMÁR
Nincs nyugta neki, összevissza féli magát, terroristát lát már a függönyök mögött is.
Akkor előbb-utóbb ott is lesz.
Azt nem hinném, hogy bajlódna etócsi cipelésével :)
teuton
En csak egyet nem ertek... A nemzetközileg nevenincs MNB-nek kell testörseg, "elöerös örzö-vedö szolgalat"? 34 eve elek Nemetorszagban, es meg egyetlen bankban sem lattam soha 1 biztonsagist eddig a csarnokban. Vagy ez inkabb egy ujabb TEK, most Matolcsynak? Aztan lesz majd Lazarnak, Kosanak, Rogannak, Szogyartonak, Dagadtszilardnak mind maganhadserege? Ez mar nagyon hasonlit egy bananköztarsasagra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.