A megalapozott gyanú szerint egy taxisofőr rabolt ki három migránst Nagyfa közelében, a férfit elfogták és őrizetbe vették – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a megalapozott gyanú szerint szombaton 22 óra körül három, a Nagyfai Ideiglenes Befogadó Állomáson elhelyezett migráns gyalogolt Szeged felé a 47-es főút mellett. A két afgán és egy iráni állampolgár megállított egy taxit, majd beszálltak a járműbe. Menet közben a sofőr egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az utasait, hogy adják át a náluk lévő pénzt, különben megöli őket. A sértettek ennek eleget tettek, majd az időközben megálló taxiból kiugrottak és elmenekültek.

A rendőrség hétfőn elfogta a fegyveresen elkövetett rablás bűntettével megalapozottan gyanúsítható 51 éves sándorfalvi férfit. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tudatta az őrnagy.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Über sofőr rabolt már ki utast? Vert meg taxist? Akadályozta blokáddal egy város amúgy is dugókkal telített forgalmát? Verte át, csapta be az utasát? Nos, ez az apró különbség a két társaság között.
DR Eric CARTMEN
@szép új világ: Ha van néhány férges a szakmájuknak akkor már mind az, ugye? Nem fáj a sötétség a fejedben? Mellesleg mennyi adót fizetnek az uberes kontárok ? Ja hogy semmit ? Az más igaz ? Gratulálok!
wagabund
az előzetesben összezárják néhány lóbaszó méretű migránccsal...pucsít, kussol...
F_Viktor
@DR Eric CARTMEN: Elhiheted, a taxisok 90 százaléka papíron keresetük nem éri el a minimálbért, míg eddig az Uber kikerülhetetlenül fizette sofőrjeik helyett az adót, jelenleg pedig:
index.hu/gazdasag/2016/01/24/uber_adozas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.