Megtarthatja pozícióit a dunaújvárosi közgyűlésben a gyilkosság gyanúja miatt előzetes letartóztatásban ülő Gál Roland önkormányzati képviselő, így döntött a testület, írja az Index.

A közgyűlés 9:5 arányban leszavazta, hogy Gál Rolandot visszahívják a pozícióiból, így marad közbiztonsági (!) tanácsnok és bizottsági tag is.

Ugyanakkor azzal egyetértett a közgyűlés minden tagja, hogy a képviselők szerezzék be és mutassák be erkölcsi bizonyítványukat – Gálról ugyanis a napokban az is kiderült, hogy voltak már összezördülései a törvénnyel, ennek ellenére futtatta a Fidesz a helyi politikában.

Cserna Gábor fideszes polgármester (és a közgyűlés) visszautasította, hogy a testület oszlassa fel magát az ügy miatt. A polgármester úgy fogalmazott

politikai felelősség bennünket nem terhel.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Erre számítottam .Hasznos ember, lehet, hogy még szükség lesz a tapasztalataira.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@human: Ki van ez találva..! Akárki írta a forgatókönyvet, nagy játékos volt, akit sem Nobel-, sem Oscar-díjjal nem kéne jutalmazni, inkább letöltendő életfogytiglannal...
human
@eugen4402: Finkelstein ad tanácsot Orbánnak. Feltételezhetően hogy ennek közvetlen nyoma ne legyen ezért Orbán a Századvéget tömi milliárdokkal, akik pedig Finkelsteint fizetik ki. Gyanítható, hogy Habony is így lett milliárdos. Hivatalosan nem lehet tanácsadó, mert két embert megvert az utcán. A bűncselekményért el is ítélték.
human
@eugen4402: Finkelstein a lejárató kampányokban nemzetközi tekintély. Habonyra meg csak rá kell nézni.
eugen4402
@human: Kétségbeejtően logikus a levezetésed. Örülök, hogy soha nem voltak kampányszakértői ambícióim...
papa.49
Hogy szakad volna az anyjába a feje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.