Féléves kikapcsolási moratóriumot kért a Klik a közműszolgáltatóktól – írja az atv.hu, vagyis nyolc gáz- és hat áramszolgáltatóval tárgyaltak és tárgyalnak arról, hogy fél évig akkor se kapcsolják ki a gázt, a villanyt, a vizet az iskolákban, ha a Klik nem fizetne.

KLIKapcsolási moratóriumot kért a Klik közműszolgáltatóktól

KLIKapcsolási moratóriumot kért a Klik közműszolgáltatóktól

Az ATV által megszerzett anyag szerint a TIGÁZ, a Nordest Energy, a Hungaro Energy Földgáz, a GDF SUEZ és a Fővárosi Gázművek már beleegyezett a moratórium biztosításába, s hasonlóan nagylelkűnek bizonyult az EDF DÉMÁSZ és az MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt. is. A tárgyalások állásáról még 2015 novemberében levelet kaptak a megyeközponti tankerületi igazgatók.

A Klik jelezte a portálnak, hogy a kérdéseikre (például hogy konkrét tartozások miatt kezdeményeztek-e tárgyalásokat) csak hétfőn válaszolnak.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@justhpeter: Mivel indoklod a nem fizetést?
Nincs pénz mert, jön a farsang kell maskararuhára, forralt borhoz szegfűszegre, WC papírra (mert neked nem jutott nyelv) óvszerre (ja ez nem jó, unokák kellenek!)... ??
Ilyen a Világon nincs!! Hihetetlen, a baromságokban valóban Világ elsők vagyunk!!
Döbbenet! 17 milliárd tartozás, halasztási kérelem (melyet az állam kérvényez) és a kupi marad!!!
Mindezt tetőzi, hogy vannak akik minden szar magyarázatot bevesznek, csak a Fidesz valamelyik hülyéjének a szájából hallja.
Főlökött
Elkaptunk egy levelet :) :

"Tisztelt Nemzeti Gázszolgáltató!

Mostanában elég sok gondom volt, kérem, legyenek kedvesek késedelmes fizeteseim esetén a gázszolgáltatás felfüggesztése aloli mentességet biztosítani számomra, illetve a tulajdonomban alló, nehány társasházat üzemeltető vállalkozások számára legalább április 15-ig

Tisztelettel:
Galambos Lajos"
justhpeter
@zöldszem: Egyébként 17 éves, kemény húsú szőkére kell a pénz. De komolyan valóban ez a disznóság, hogy már 17 milliárddal tartozik és még mindig haladékot kér. Hol van a költségvetésből ráeső rész ?
eye
@zöldszem: Én mivel indokolnám a nem fizetést?
Nincs pénzem..., mert szeretném megvenni pataky attila mulatós CD-it 1000-1000 példányban, és a liberóták c. szerzeményének a terjesztési jogát, amivel Csádban szeretnék betörni a pop piacra.
zöldszem
@justhpeter: Pénzük nem sok lehet, elég rongyos a farmer!-:)))
De, szőkék + ketten vannak!-:)))) A kérvény mellé csatolhatod a képet, őket kell felruháznod... jó indok ???
kepkezelo.com/images/3uu1zd3estx04uyke7kg.jpg
zöldszem
@eye: Pataky, UFO-k, mulatós cd, Csád... nyert ügyed van!!!-:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.