Az elmúlt öt esztendőben 322 milliárd forintot fordítottunk az országban működő kórházakra, az intézmények 70 százalékában történt részleges vagy teljes felújítás – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere pénteken Hódmezővásárhelyen.

Balog olyan sikert lát a kórházakban, amilyet Ön biztos nem

Balog Zoltán a hódmezővásárhelyi és makói, 3,243 milliárd forint értékű kórházfejlesztést lezáró ünnepségen elmondta, az épületek országszerte nem csak kívülről újultak meg, hanem belülről is, nemritkán a gyógyítás élvonalába tartozó osztályok jöttek létre. Nagy értékű gépekre és műszerekre 104,6 milliárd forintot költöttek az elmúlt években – tette hozzá.

Balog olyan sikert lát a kórházakban, amilyet Ön biztos nemForrás: Index.hu

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője beszédében kiemelte, hogy a magyar orvosi szaktudás és a magas színvonalú hazai orvosképzés az ország egyik legnagyobb kincse, amelyet nem szabad veszni hagyni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Továbbra is az a kérdésem, hol a pénz ? Kinek lett hasasabb a bankszámlája ?
pbalage
ez egy új dizájn na... csak olyanra van festve, mintha rohadna az egész.
Mobil123
Gondolom a f@szfej arról a kórházról ugatot amelyikbe ő jár.
Toby
Továbbra is az a kérdésem, hol a pénz ? Kinek lett hasasabb a bankszámlája ?
justhpeter
Ezek valóban kezdenek mind az Orbánra hasonlítani. Mindegyik mászkál az országban mint a bolygó hollandi és mindegyik minden nap beszédet mond. Na, de még ha értelme lenne ezeknek a beszédeknek. Ez a szerencsétlen, félbolond emberminiszter milyen sikereket lát a hazai kórházakban ? Hogy nem omlott még össze az épület ? Ez a magyar kormány a féleszűek gyűjteménye.
nemjoezigy
Van pofája ennek a féreg balognak ilyent mondani: "Nagy értékű gépekre és műszerekre 104,6 milliárd forintot költöttek az elmúlt években" Egy országban!
Amikor a 150 leggazdagabb magyar élősködőnek több mint 2500 milliárd forint a vagyona,
(és 2014-es adat szerint:18 új szereplő került fel, összesített vagyonuk meghaladja a 140 milliárdot.)
?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.