Öt maroklőfegyvert, töltényeket és hangtompítókat foglalt le a Terrorelhárítási Központ Kiskunhalason egy autóval közlekedő férfinál.

A TEK az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: hétfő este Kiskunhalas belvárosában tartóztattak fel egy személygépkocsival közlekedő férfit. Azért fogták el, mert feltételezhető volt, hogy illegálisan tart magánál fegyvereket, valamint olyan emberekhez köthető, akik fegyverkereskedelemmel foglalkozhatnak – olvasható a közleményben.

A rajtaütéskor a gépkocsijában öt 9 milliméteres maroklőfegyvert, a fegyverekhez tartozó nyolcvan lőszert, valamint hangtompítókat foglaltak le.

A TEK átadta a férfit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságnak, és büntetőfeljelentést tett az ügyben érintettek ellen, akik közül kettőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én nem tudom ki mit látott a tévében én csak hangtompítókat, lőszereket és EGY DARAB pisztolyt láttam, szerintem ez megint csupán a közvélemény ÁTVERÉSE, amiben a fütyisz magasan a legjobb a világon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.