Hosszú időn keresztül Rex volt az, aki a gyermekorvosi rendelőben feszengő apróságokban oldotta a feszültséget, mi több, sokszor jobb kedvre is derítette őket. 

Kitiltották a rendelőből a stresszoldásban segédkező terápiás kutyát

A Fővárosi Kormányhivatal II. Kerületi Népegészségügyi Osztálya úgy rendelkezett, Rex nem tartózkodhat az orvosi rendelő várójában, sem a vizsgálóban – tudta meg a Kutyabaráthelyek.hu Dr. Varga Károly gyermekorvostól, Rex gazdájától.

Csak az orvosi szobában lehet benn a kutya, innen azonban nem fog tudni többé segíteni a kis betegeknek.

Kitiltották a rendelőből a stresszoldásban segédkező terápiás kutyát

Rex segített a gyermekeknek csökkenteni a vizsgálat okozta stresszt, illetve kellemes perceket okozott a várakozás ideje alatt. Mostantól ez megváltozik: Rexnek jelenleg nincs terápiás kutya végzettsége, így a gyerekek közé az orvosi rendelő területén nem mehet. Az indoklás azonban további kérdéseket vet fel, ezek fejleményeire még várni kell.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
Had kérdezzem már meg csak úgy csendben,az tisztelt ANTSZ mikor fogja nyilvánosságra hozni az ellenőrzési vizsgálati adatokat,amit a kórházakban végzett? Mely,és mennyi kórház kaphat/na működési engedélyt jelenleg az országban? Az jobban érdekelne,mint ez a pitiáner " ítélet ".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@preparátor: - a mocskos, láncos kutyák sem a nyakukban hordták a személyit! Mindnek sitten kellene rohadni!
preparátor
@verum: És a támogatóiknak is! Mindegyik vinnyogónak!
eugen4402
Jól értem? Egy egészséges kutyát könnyelműség beteg gyerekek közé bevinni, szegény blöki akármilyen kórságot elkaphat közöttük... Meg amilyen agresszív gyerekek vannak manapság, némelyik harap is állítólag... Azért mindennek van határa!
silber13
@preparátor: Meg csonkítottak is azok a besték! Oszt hogyan történt?:-))
silber13
@preparátor: neked már régen ott lenne a helyed ahol @verum javasolja! Te közveszélyes vagy és végtelenül gonosz emberszerűség! A tetejében meg még katasztrófálisan buta is!
namihami
Lehet, hogy Rexnek nincs terápiás végzettsége, de annak, aki ezt a rendelkezést hozta, annak van.
Krónikus és gyógyíthatatlan hülye. Ezért mindenféle vizsgálat nélkül, látatlanban ki lehet neki adni. Márpedig sürgősen, el kell az összes értelmes ember vagy kutya közeléből távolítani. Ha mód van rá, minél messzebb.
Ha a gyerek vagy a szülő fél a kutyától (nem vitatom, van ilyen). akkor távolabb lehet tőle, de a gyerekek, általános tapasztalat szerint, kimondottan szeretik az állatokat. És a kutya is állat, úgy mint a rendelkezés kitalálója. (bocs. a többi állattól)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.