Hosszú időn keresztül Rex volt az, aki a gyermekorvosi rendelőben feszengő apróságokban oldotta a feszültséget, mi több, sokszor jobb kedvre is derítette őket. 

Kitiltották a rendelőből a stresszoldásban segédkező terápiás kutyát

A Fővárosi Kormányhivatal II. Kerületi Népegészségügyi Osztálya úgy rendelkezett, Rex nem tartózkodhat az orvosi rendelő várójában, sem a vizsgálóban – tudta meg a Kutyabaráthelyek.hu Dr. Varga Károly gyermekorvostól, Rex gazdájától.

Csak az orvosi szobában lehet benn a kutya, innen azonban nem fog tudni többé segíteni a kis betegeknek.

Kitiltották a rendelőből a stresszoldásban segédkező terápiás kutyát

Rex segített a gyermekeknek csökkenteni a vizsgálat okozta stresszt, illetve kellemes perceket okozott a várakozás ideje alatt. Mostantól ez megváltozik: Rexnek jelenleg nincs terápiás kutya végzettsége, így a gyerekek közé az orvosi rendelő területén nem mehet. Az indoklás azonban további kérdéseket vet fel, ezek fejleményeire még várni kell.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
Had kérdezzem már meg csak úgy csendben,az tisztelt ANTSZ mikor fogja nyilvánosságra hozni az ellenőrzési vizsgálati adatokat,amit a kórházakban végzett? Mely,és mennyi kórház kaphat/na működési engedélyt jelenleg az országban? Az jobban érdekelne,mint ez a pitiáner " ítélet ".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicero
Had kérdezzem már meg csak úgy csendben,az tisztelt ANTSZ mikor fogja nyilvánosságra hozni az ellenőrzési vizsgálati adatokat,amit a kórházakban végzett? Mely,és mennyi kórház kaphat/na működési engedélyt jelenleg az országban? Az jobban érdekelne,mint ez a pitiáner " ítélet ".
Dr plágium
Szép magyar szokás, ami segíthet azt betiltják.
1magyar
Az a gyanúm, hogy tisztább az a kutya mint sok kórház, de a mosdóknál biztosabban.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy van aki fél a kutyáktól, azt tiszteletben kell tartani.
justhpeter
A Fővárosi Kormányhivatal II. Kerületi Népegészségügyi Osztálya a kormányhivatal vezetőjével együtt a hülyék gyülekezete. Olyannyira, hogy helyeselném, ha a bürokráciacsökkentés ürügyén idiótacsökkentést is végeznének és ezt a bagázst elzavarnák a lecsóba. Azt kell vélelmeznem, hogy a döntéshozók szellemileg nem állnak még ennek a kutyának a szintjén sem.
GeoCravker
@1magyar: Ha egy kutyának van "terápiás" certifikációja, akkor attól nem félhet valaki? Csak kérdem :-)
Desischado
Ha a hülyeség fájna, ezel tele torokból ordítanának! Nem tudják, hogy egy kutya mekkora kincs! Hiszen még egy felnőttnek is felderülne a kedve, ha egy ilyen tüneménnyel lehetne együtt, nemhogy a gyerekeknek! Szakadna rájuk az ég!
Lepényleső
A tek kiderítette,hogy a Német juhász ruházat csak álca,valójában Szír pásztor kutyáról van szó?
preparátor
Kitalálom! Orbán és a KLIK volt a tettes!
1magyar
@GeoCravker: De bizony félhet. Sok ember van aki nem bízik a kutyákban, bevallom én sem megyek közel egy nagy kutyához. Soha nem tudhatom mi jár a fejében.
A saját kutyáinknak a szájába is beletehetem a kezem, nem bánt, de a kutya előélete nem tudható mindig.
silber13
@preparátor: Hát ha nektek és a hasonszőrűeknek mindenért Gyurcsány ugrik be, akkor mások miért ne okolhatnák azt a csúti zseb-Caligulát! A KLIK emlegetése viszont csak a te mindenáron való megfelelésedkényszerét bizonyítja.
nyanya001
@silber13: Hagyd ezt a degeneráltat, nem érdemel figyelmet.
KERKA
Az emberi butaság határtalan. Először is az a kutya megfelel minden egészségügyi követelménynek, semmivel sem "egészségtelenebb" , mint egy fertőző betegségben szenvedő gyermek. Ezt pont egy orvos tudja és nyílván megtesz minden előírást, hogy a kutya annak megfeleljen.
Másodszor, a kutya olyan pozitív hatással van a gyerekekre, hogy minden félelmük feloldódik, sokkal közlékenyebbek lesznek az orvossal is.
Nem véletlenül alkalmaznak idősek otthonában is kistestű kutyákat, mert az állat simogatása nagyon jó lelki hatással van az idős beteg emberekre, de a gyerekekre is.
A hozzá nemértés és az emberi butaság határtalan.
Rengeteg kiránduló helyen van már állatsimogató ahova elviszik az óvodásokat ( nyuszi, csacsi, bárányka) imádják a gyerekek. De a sláger mindíg a kutya.
preparátor
@silber13: Inkább a hibban szemkilövető néró!
silber13
@preparátor: Tanuld meg hogy Gyurcsány nem lövette ki senkinek a szemét,az csak a ti beteg agyatokban történt meg, viszont a csúti víziló, Néro parancsára a ti és a hasonszőrúek lelkesen gyújtogattak, fosztogattak, rendőrökre támadtak.! Vagy tagadod?
preparátor
@silber13: A hibbant néró parancsára embereket vertek, aláztak, csonkítottal! Meg fog bűnhődni a támogatóival és bűntársaival együtt!
silber13
@preparátor: Sürgősen keress fel egy elmegyógyászt, már az utolsó pillanatban vagy, mert ennyi marhaságot még a kissé hülyék sem tudnak összehordani. Vagy ha nem is vagy egy patologikus eset, akkor bizony a hatalmas a te hazudozásod!
dr. prédikátor
@silber13: Ne küld az agykurkászhoz! Az ilyenen már az sem tud segíteni! ennek már annyi, ez csípőből ilyen !!!
preparátor
@silber13: Ragaszkodom a tényekhez! Gyurcsány volt a felelős Gergényi és a rendőrnek öltözött terroristák tombolásáért. Személyes felelőssége van a hibbantnak! Aki tagadja, hazudik, vagy elmebajos, ha nem látja a nyilvánvaló összefüggést!
A választások eredményén látszik, mennyire vevők a magyarok a hazudozásra!
Hajrá Orbán! Ismét lenyomjuk az antimagyarokat!
silber13
@preparátor: Rendőrnek öltözött terroristák?? Te zényleg lökött vagy, vagy pedig, miként régebben Freewolfos korszakodban, felbérelt, elmebeteg jobberes! De lehet, igazad van!Ezek a terroristák a Vörös téren parádéztak, a Zsemnin Zsipaóból olvastak fel szemelvényeket,, és közben pászkát ettek!:-)))) Csak azt furcsállom, ha ezek terroristák voltak, hogyan szolgálhatnak még most is?
preparátor
@silber13: Minek nevezed a formaruhába öltözött, erőszakosan fellépő, beazonosíthatatlan embereket? Rendőr? Jelvény, rendfokozat, állományazonosító és azonosító szám nélkül?
preparátor
Tényleg ökör vagyok, nem a témával foglalkoztam! A rendelőben is van helye kutyinak! Neki pedig főleg! Ha petíciót írtok miatta, számíthattok rám!
verum
@preparátor: - azokat az embereket én tényleg keményebben vertem, aláztam volna, akik szétverték a várost egy diktatórikus hatalom érdekében, akik most gyötrik az országot.
Aki rendőrre támad, (súlyosan, maradandóan megsebesít) az mindenütt a világon megkeserüli. Egyedül nálunk kapnak érte pénzjutalmat, kártérítést.
Egyébként kár elterelni a figyelmet arról, hogy a törvényeink gyalázatosak, (mint a segítő kutya kitiltása a rászorult gyerekek mellől) mert úgysem sikerül!
preparátor
@verum: Mitől voltak rendőrök a beazonosíthatatlan verőlegények? Mert később azt mondta Gergényi és Gyurcsótány? Hány számot, rangjelzést, azonosítót láttál? Én egyet sem. Ezek terroristák voltak!
preparátor
Biztos, hogy mind magyar állampogár volt, nem egy idegen, terrorista állam zsoldosa?
Dr. Felipe
Mindig akad egy g..i ebben a kibaszott fasiszta országban aki feljelent, mint mikor a süteményeket árulták jótékonysági célból Győrben.

Mondjuk így volt ez már 45 ben is és azóta folyamatosan.
verum
@preparátor: - a mocskos, láncos kutyák sem a nyakukban hordták a személyit! Mindnek sitten kellene rohadni!
preparátor
@verum: És a támogatóiknak is! Mindegyik vinnyogónak!
eugen4402
Jól értem? Egy egészséges kutyát könnyelműség beteg gyerekek közé bevinni, szegény blöki akármilyen kórságot elkaphat közöttük... Meg amilyen agresszív gyerekek vannak manapság, némelyik harap is állítólag... Azért mindennek van határa!
silber13
@preparátor: Meg csonkítottak is azok a besték! Oszt hogyan történt?:-))
silber13
@preparátor: neked már régen ott lenne a helyed ahol @verum javasolja! Te közveszélyes vagy és végtelenül gonosz emberszerűség! A tetejében meg még katasztrófálisan buta is!
namihami
Lehet, hogy Rexnek nincs terápiás végzettsége, de annak, aki ezt a rendelkezést hozta, annak van.
Krónikus és gyógyíthatatlan hülye. Ezért mindenféle vizsgálat nélkül, látatlanban ki lehet neki adni. Márpedig sürgősen, el kell az összes értelmes ember vagy kutya közeléből távolítani. Ha mód van rá, minél messzebb.
Ha a gyerek vagy a szülő fél a kutyától (nem vitatom, van ilyen). akkor távolabb lehet tőle, de a gyerekek, általános tapasztalat szerint, kimondottan szeretik az állatokat. És a kutya is állat, úgy mint a rendelkezés kitalálója. (bocs. a többi állattól)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.