Új, vadgazdálkodással és vadgazdálkodási szolgáltatásokkal foglalkozó leányvállalatot hozott létre a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Kft. – írja a hvg.hu.

Vadászbizniszbe kezd Mészáros Lőrinc

A felcsúti polgármester a 3 millió forintos alaptőkéjű Vért Vadászati Kft.-vel gyarapította céges birodalmát. A társaság székhelye Felcsúton van, ügyvezetője a 29 éves Mészáros Ágnes, a gázszerelőből lett milliárdos egyik lánya. Orbán Viktor barátjának két lánya, Ágnes és Beatrix részt vesz a Mészáros cégek vezetésében, Beatrix barátja, Pálffy Balázs, annak a Körösaszfalt Mélyépítő Zrt.-nek a vezére, amely kulcsszerepet játszik Simicska Lajos Közgépének visszaszorításában is.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A nemzeti italbolt várományosa is Mészáros lőrike !
Aztán jön a nemzeti étteremlánc, szintén lőrikéé lesz a biznic !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@lampa laz: De nézd már azt az értelmes képét Lőrinc barátnak, csak úgy süt az intelligencia és az értelem az arcából! Hát igen madarat tolláról embert barátjáról!
wpym
Amit írtam nem humoros magas labdának szántam, amit eszetlenül le lehet csapni.
Anno Trockij sem tudott elég messzire botorkálni.
Grafix69
Szerintem szenté kéne avatni még éltében . Gondolom neki van a leghosszabb cég neve a navnál , valami ilyesmi lehet : Mészáros és Mészáros Középület kivitelező Mangalica tartó Szikvíz gyártó és forgalmazó,mezőgazdász és Polgármester Horvátországi foci csapat és vadászati ,erdőgazdálkodási Kft. Gondolom valami ilyen lehet a cég név. Lehet azért ilyen hosszú ,hogy amikor a vádlottak padján ül akkor elnapolják a tárgyalást az idő hiányra hivatkozva me mire felolvassák a cég nevét addigra be alkonyul.
Grafix69
@Grafix69: Jaj a víz -gáz szerelőt ki is hagytam b...meg.
kukac50
Én levadásznám Őket a barátaival együtt.
nezelodo
Ez alighanem most a Kövér strómanja, mert végre akarja hajtani a Laca a komcsiknak tett régi ígéretét, hogy egyenként levadászunk benneteket! Istenem, csak nem akarja főbelőni magát a lőrésszemű?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.