Műkörmös, fitneszedző után most óvónőből lett újdonsült földbirtokos. Nagyné Baracsi Éva paksi óvónő kerek ötszázmillió forintért nyert el egy 210 hektáros földet az állami árverésen decemberben – írja a BLIKK.hu.

Valószínűleg nem az óvónői fizetésből sikerült szert tenni a földre, a férje Nagy Sándor, akit 2012-ben nevezett ki a kormány a 12 milliárd eurós (3700 milliárd forint) gigaberuházást vezénylő Paks II. Zrt. élére, ő írt alá valamennyi lényeges dokumentumot az orosz féllel.

Tavaly tavasszal Londonba költözött, az Atomerőművek Üzemeltetőinek Világszövetségében (WANO) kapott egy igazgatói posztot. Az újdonsült gazdasszony is vele tartott, legalábbis, amikor kereste a BLIKK a munkahelyén, akkor ezt a tájékoztatást kapták.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Normális országban, demokráciában az adóhatóság megnézni honnan van egy köztisztviselőnek/közalkalmazottnak 500 milliója földvásárlásra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ez is világos mint a nap...de baszhatjuk a fidesz kezében van minden nem lesz belőle eljárás...
human
@papa.49: Ezek tényleg nem helyi gazdák. A tévében volt egy riport egy falu képviselőivel, akik azt mondták, hogy nem fogja őket érdekelni ki vette meg a környékbeli földeket. Ők ki fogják sajátítani, ha a falu tudjon magának termelni.
kamazuka
Fejlett nyugati társadalmakban éves adóbevalláskor a hivatal vizsgálja,és szűri azon bevallókat,melyek kiemelkedően nagy értékben vásároltak bevallott jövedelmeikhez viszonyítva.Ez még rokoni kapcsolatban is aggályos arrafelé,ha csak nem nyert a lottón.
Hozzátartozik,arrafelé nem csinál a hivatal ebből kolosszális kérdést,hanem megteszi ajánlatát.X %-ot fizess be adóként.Működik!Ott
Itt rablógazdálkodás van,és jogászok melyek megvédenek a hatályos törvényekkel szemben.
human
@human: jav: ... Ők ki fogják sajátítani, hogy a falu tudjon magának termelni.
human
@kamazuka: Erről a lottónyereményrő jutott eszembe a lottónyertes fideszes polgármester:
www.borsonline.hu/20140201_lotton_nyert_milliokat_a_fideszes_polgarmester
kissé felnőttem
akkor mégis igaz a pletyka túlfizetettek az óvónők de hogy ennyire ezt nem hiszem max jól ment férjhez mint a vezér lánya aztán nem a szegénység szakadt a nyakába, keresnünk kell egy normális országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.