Az embercsempészet éves forgalma eléri a 15 milliárd eurót – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő vasárnap reggel az M1 aktuális csatorna műsorában.

A szakértő szerint a migránsok mintegy 90 százaléka az embercsempészek segítségével érkezik Európába.

A NATO-nak nem az a dolga, hogy a menekülteknek segítséget nyújtson, hanem az, hogy a határokat zárja, és az embercsempészetre szakosodott bűnbandáktól megszabadítsa Európát – mondta arra reagálva, hogy Görögország nemrégiben segítséget kért a NATO-tól a menekültválság kezeléséhez.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mitől ,,szakértő,, ez a SZAGÉRTŐ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mitől ,,szakértő,, ez a SZAGÉRTŐ???
RonaGyuri
@papa.49: Kinevezte magát. Manapság ez a trendi kicsiny hazánkban!
papa.49
@RonaGyuri: Gondoltam hogy így lehet mert ,,olyan mélyen szántó magvas gondolatokat,, oszt meg velünk, hogy mikor feltűnik a tévében egyből elkapcsolok)))))))))
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Az a baj, hogy egyesek nem érzik meg mikortól válnak hiteltelenné..."

Nógrádi, mint orbán tanácsadója, kötelességének érzi, hogy a vezír képeszméit erősítse benne, s ha kell, ezt "szakértőként" közvetítse a közmédiákon keresztül az agymosottaknak is (tevékenyen vegyen részt az agymosás propagandájában).
krumpli
Az a baj hogy abból él, hogy vészmadárkodjon.
Peller Anikó
És melyik mondattal nem ért egyet (sem) a díszes társaság?
a. 15 milliárd ?
b. 90 % ?
c. NATO feladatkör ?
papa.49
@wagabund: A képzettségével nem is volna baj csak az utóbbi időben eléggé átorientálta magát a valóságtól a fütyiszhez, és ez a baj...
Dr. Felipe
"Az embercsempészet éves forgalma eléri a 15 milliárd eurót"

Vajon ezt miből számolta ki a "tanár úr"?
papa.49
@Dr. Felipe: Összevetette a reggeli vizeletét a fogai számával és megszorozta a hazugovics hazugságainak számával))))))))))))
perfekt
Nógrádi-tanár a saját "szakmájában"!Az pedig furcsa,hogy van itt olyan-kommentelő-(kik) ki akarja zárni- a neki nem tetsző kommmentelő társunkat!Szomorú!
Peller Anikó
@felipe: elég néhány mintát venni a migrácsoktól például, hogy mennyit fizetnek a bejuttatásért. Ebből számolhatsz egy átlagot. Most már csak meg kell szoroznod az egy év alatt becipelt mirgácsok számával és már meg is kaptad a kért adatot.
varrólány
Olyan végtelenített jövő időben gondolkodnak, hány hónapja is már hogy összeülnek tanakodnak elmondják a szakszavakat külső határok védelme, szigorítások, közös Eu megoldás , visszatoloncolás stb. Mi lenne ha az egyszerű nép is így gondolkodna? Majd a jövő héten elkezdek dolgozni , talán már vetni is kellene de majd még összeülünk a gazdákkal megbeszéljük. Így aztán sehova nem jutnánk .
A német anyóka már rég kivonulhatott volna asztallal székkel sátorral a görögökhöz és ott válogathatott volna , és akkor nem szédelegnének mindenfele.
Dr. Felipe
@Peller Anikó: Mert gondolod hogy az összes migráncsot az embercsempészek szállítják? Képzeld, van akik gyalog jönnek.
Úgyhogy ez csak nógrádi "tanár úr" tudja kiszámolni, hasra ütés szerűen. Hazudj egy nagy számot, azt könnyebben elhiszik. Régi trükk ez már, látom te is bedőltél neki.
Peller Anikó
@felipe: Ejnye felip, hol láttad ezt a bedőlést? Én semmilyen Nógrádiról nem írtam, ellenben leírtam hogyan lehet kiszámolni a kért, általad kérdezett összeget, örülnék ha elolvasnád mert neked segítettem.

Teljesen mindegy, hogy gyalog jön a tengeren keresztül vagy repülővel, mert a mintavételbe ők is beletartoznak.

Lehet, hogy nagy számot mondott (kb 10 ezer Eu/fő), de ez legyen az ő baja.
Dr. Felipe
@Peller Anikó: Akik nem fizetnek az embercsempészeknek, mióta számítanak bele a mintavételbe? Az mióta számít bele a "15 milliárd eurós embercsempész üzletbe"?

Tudod senkinek nincs a homlokára írva hogy saját erőből jött e vagy az embercsempészek segítségével. Ebből kifolyólag nem is lehet kiszámolni hogy mekkora üzlet az embercsempészet. A számokkal dobálózni persze lehet, csak nem érdemes.
Hari
@Dr. Felipe: hacsak nem nála van a kasszakulcs !!!
Hari
@F_Viktor: nem " képeszméit", hanem téveszméit.
Peller Anikó
@felip: Igyekezz már egy kicsit, mert a türelmem véges. Én nem fizetek az embercsempészeknek, viszont nem is tartozom a mintavételbe sem az üzletbe.

De a mintát a migrácsokból kell venni, könyörgöm. Találomra. Abból aki itt rohad a határon és be akar jönni vagy már bejött.

Ezek között van olyan aki átgyalogolt a tengeren ingyé és van olyan aki repülővel ment Honoluluból Athénbe. A migrácsokkal lehet beszélni és ebből lehet számolni.

Lehet beszélni az embercsempészekkel is, például a fogdában. Ha pedig embercsempész vagy akkor magad is látod mekkora üzlet.

Miért képzeled, hogy dobálózik a számokkal amikor ennyire fogalmad nincs hogyan kell számolni?

És még az is lehet, hogy a globális embercsempészet forgalma a 15 ezer milla, ezt nem tudom, hátha látta valaki mit mondott Nógrádi konkrétan
Hari
@Peller Anikó: tessék áttanulmányozni a NATO alapszabályzatát, abból világosan kitetszik, hogy legfőbb feladata az állig felfegyverzett migránsok feltartóztatása, hazazavarása.
Peller Anikó
@répa: miért is?

@hari: lehet, de aki csak tökig van felfegyverezve azt nekünk kell megállítani. És nagyon szaporodnak itt a kerítés mögött. Bár még rendőrből van több itt Szegeden, remélem így is marad.
perfekt
@Horizont: Szia 17:49 re."ha nem nekem céloztad ez utóbbit,akkor nem találtál" idéztelek.Szinte csak 10-eseket lövök gyakorlatokon:).És perfekt vagyok magyarból is-mégis érdekesnek találom-fogalmazásodat.Engem soha nem érdekel-t ki mennyi névvel kommentel-férfi e vagy hölgy-kizárólag az mi a véleménye,az adott témához.Nem szomorkodom, de aki sokat lohol-vélt vagy igaz-személyek után-az hamar elfárad.Leírtam már neked is --csak az objektív történetek érdekelnek-kofabuláció na az nem.Én tiltakoztam egy mondatod tartalma miatt-és ehhez nem kell téged kérdeznem.
Szókrakész
Itt egy könyv
Ajánlom mindenkinek

ULFKOTTE: A MENEKÜLTIPAR
perfekt
@Horizont: Igen-a veled való kommunikáció minden percéért kár-lóval nem lehet imádkozni.Egy frusztrált nő vagy-kinek otthon szava nincs--és itt tréningezel ,olyan témákban is, amiről egy szakszerű gondolatod nincs.Na bye-bye!
perfekt
@Horizont: :-))) Ez volt a 15:17 es roham.És mivel vállaltad a ló jelzőjét--( fogalmazás gátlót vettél be, vehettél volna mást is)-a nyerítés is megvolt.Sokat agyaltál,mit válaszolj--és szinte zuhog belőled a négy elemi--ami négy I osztály össze tolva..Te nézz a tükörbe--már egy idegroncs vagy--lazíts kicsit, vagy telózok az ápolóidnak.
perfekt
@Horizont:Mit mondjak-e nyúlfarknyi 3 soros sziporkádban, ott van az önéletrajzod.Te írtad!-belőled alul-s felül is a sz@r ömlik.De legyen ez a te gondod.Annyi vagy,mint csőtésztában a huzat-talán.Eddig sem ,olvastalak-ezután még annyit sem-tehát absz zérón vagy.Na hívom az ápolóidat Rozál.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.