A világhírű Cambridge-i Egyetem magyar diákjai és tanárai is szolidaritásukat fejezik ki a kockás inges mozgalommal.

Már Cambridge is kockás inget hord

Mint a Facebook-on közzétett nyilatkozatukban írják, azért húztak kockás inge, mert szeretnék szolidaritásukat kifejezni

a Magyarországon tüntető tanárokkal, akiknek végtelenül hálásak vagyunk és tudásunk legjavát köszönhetjük.

Hozzátették, hogy

egy jó oktatási rendszer elengedhetetlen feltétele a tanári pálya stabilitása és becsületének megteremtése, az, hogy olyan környezetet hozzon létre minden diák számára, ahol maximálisan kibontakoztathatja a tehetségét és ahol kiszámítható, ösztönző környezetben tanulhat.

Úgy látják azonban, hogy

sajnos az utóbbi időkben ezek közül a dolgok közül egy sem valósult meg Magyarországon, az oktatási rendszer központosítása nem hozta meg a várt eredményt, a közoktatás kaotikussá és hatástalanná vált.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Balog egy komolytalan ember, papnak se jó, miniszternek se jó, és nincs mivel elgondolkoznia. A fejében levő anyag azt diktálja neki, hogy orbánnak benyaljon tövig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
@Lepényleső: Kár abban a tévhitben ringatni magunkat, hogy ez az őrület az egyébként tehetetlen, valóban alkalmatlan Balog koncepciója. Ő csak bokacsattogtató végrehajtó.
Az ÉSZ a mindenhez mindenkinél jobban értő Szeretett Vezető, akinek az agyában az ötletek kipattannak, s hozzáteszi sima-nyelvű sleppjének: "Oldjátok meg". "Ilyen egyszerű a kormányzás!" - mondta múlt nyáron a tusványosi összejövetelen.
justhpeter
Szerintem sincs Balognak önálló gondolata, ő csak egy ostoba szolga.
Toby
Az elmebajos oktatási rendszer megbukott, nem kicsit - nagyon !
Vele együtt bukott Klikhammer, balog idióta és a qrmányzat, melyben csak über nagy pofa van, meg színezett működő reformok, mögötte meg egy nagy nulla !
Ez a gengszterhatalom hozadéka a nemzet számára !
Ellenben van egy kamion milliárdos és milliomos hawer, trafikcsókos, földcsókos, kiemelet fizetésű tisztviselők, államtiktkárok hada, helsetteseik hada, miniszteri piszkosok !

Orbánc mire vett fel hitelt, mert nem világos még most sem !
Szókrakész
Ennyi őrültet.
Miért nem a bajusz a szimbóluma?

Bohócot csinálnak magukból, és degradálják az egész témát meg a micsodát.(Markos-Nádas)
feleselek
Itthon pedig a vajna andrás nevü ki-be vándorló nevén futó tv2 ellopja a showt a tanároktól és diákoktól. Azt mondják, hogy trendi a kockás...
perfekt
A tanári pálya becsületét-a pedagógusnak magának személyes példamutató viselkedésével kell megteremteni! A dologi-és tárgyi feltételek,nagyon fontosak--de a pedagógus adottságai a legfontosabbak: emberséges magatartás- tökéletes tárgyi tudással.(~)
A kockás mánia kompetenseinek-sziporkáiból néhány aranyköpés, osztálykrónikába! tanár az egyik Tv csatornán "..amennyiben-a kormány nem hallgat ránk, sztrájkolni fogunk--de azt javaslom a szülőknek- ne engedjék gyerekeiket iskolába, vigyék orvoshoz őket--mi is a kolllégákkal táppénzre megyünk"!Tetszenek érteni ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.