Nettó haszonélvezője volt eddig a politikai elit a NATO és EU tagságnak. Óriási összegek vándoroltak haverokhoz, miközben az ország lakossága elszegényedett, és a politikai - azaz pénzlenyúló - arcvonalak megmerevedtek. Mi köze a brüsszeli sikernek a kiépítendő diktatúrához, azaz az alaptörvény módosításhoz? Szerintem ez a forgatókönyv...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

John J. Dunbar
Elolvastam az ajánlott cikket, köszönöm, nagyon egyetértek vele! Némi kiegészítést azért írnék hozzá.
.
A "terrorveszély" azért kell Orbánéknak bemondásra (majd segítenek előidézni egy hivatkozható eseményt a 2006-os Kubatov legények), hogy a "Tákolmány" megfelelő módosításai alapján az államfő erősebb jogköröket kaphasson. Ráadásul a kormányt NEM szorítaná semmilyen határidő - csupán majd 60 nap után be kellene számolni (azt sem tudni, miről). www.atv.hu/videok/video-20160128-barandy-peter-eb
www.atv.hu/videok/video-20160119-hol-van-ma-terrorveszely
De térjünk vissza az államfő megkoronázásának előkészületéhez!
Nos, akkorára ugyanis már nem Káder elvtárs lesz az! Hanem, vajon ki? Igen, eltalálta!
(Ezért szükséges a Putyin-Medvegyev páros által már sikeresen bemutatott pártánc.)
Orbán kicsit vissza lép, Lázár szorosan előre. Lázár, már miniszterelnökként - "reformfideszesként" - majd a változás ígéretét lebegteti, s eközben, mellékesen, Hunyadi Nemzethvédő Viktor előlép államfőnek.
.
S ekkor vesznek majd újabb lendületet az események!
Kubatov-legények akciója -> veszélyben a nemzeth -> "fokozódás" -> életbe lép a "Tákolmány" módosítása -> Orbán megkapja a diktatórikus hatalmi jogköröket -> kicsit még habosítani kell, mert el kell foglalni a népet akár 60 napon túl is -> eközben megértetik velünk, hogy hatékonyabb lehetne Orbán, csakis értünk (közben már mindenki bepirickázva, sápadtan lapít) -> Orbán (némi machinációval, erőszakkal) megkapja a plusz jogköröket -> lassan nyíltan kezd formálódni az új rendszer, melynek nevet is adhatunk -> királyság, melynek királya: ->
♚ I. Orbán Viktor! ♛
www.youtube.com/watch?v=s_2QdFrcTFU
.
De van egy sokkal veszélyesebb lehetőség, melyet Orbán a hatalomvágytól elvakultan, korlátoltságából adódóan nem képes felfogni. Képtelen belátni, hogy mára egyértelműen a Jobbik szekértolójává vált - s ennek súlyos következményei lesznek, MINDANNYIUNKRA!
.
MINÉL HAMARABB MEG KELL ÁLLÍTANUNK, MÍG NEM LESZ TÚL...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Csizmás Kond: (14:57) "...mindenki akiben egy kis vér van rögtön billentyűzetet ragad és üti mint a kétfenekü dobot...mert ez is egyfajta levezetés a saját tehetetlenségének..."
Nagyon jó megállapítás!
John J. Dunbar
@John J. Dunbar: @John J. Dunbar: KIEGÉSZÍTÉSÜL:
Orbán Viktor nagyon buta, rövidlátó és korlátolt képességű politikus. Épp azért buta, mert nem képes (vagy nem akarja) felfogni, mekkora bajnak ágyaz meg a jogállamiság felszámolásával! A hőn áhított egyeduralmi rendszere ugyanis erősen személyfüggő, viszont ő maga éppúgy múlandó, mint mindenki más.
Egy olyan szörnyeteget dajkál, mely elszabadulva mindannyiunk pusztulását okozhatja.
Na ezért tartom butának, korlátolt képességűnek - hiszen már most napnál világosabb, nincs igazi ráhatása, nem képes kordában tartani - csak fut előtte, kalimpálva ...
De menjünk tovább, hogy rámutassak az eddig szóba nem hozott szempontokra - vegyék kiegészítésként a korábbi hozzászólásomhoz is - a hazai és európai helyzet eleve generált, s ebben jelentős szerepet játszik az orosz titkosszolgálat sokszor már alig leplezett tevékenysége.
Ők támogatják a szélsőségeket, így a Jobbikot is.
A megosztottság, instabilitás, viszályok keltésében érdekeltek - veszélyes dolog velük barátkozni!
Attól, mert Orbán eddig kuncsorgó kutyaként megalázkodott Putyinnak, még nem jelenti azt, nem biztosítéka annak, hogy az oroszok meg akarják védeni Orbán rendszerét.
Nekik bizonyos szempontból (csakúgy, mint anno a "Generalisszimusznak") értékesebb lehet a céljaik elérésére egy erősen fasiszta, nemzetiszocialista változás - melyet majd levernek, s eközben "felszabadítanak". Ismerős történet, nemde?
Vagyis a korábbi hozzászólásomban említett fordulatok (melyek pont az "orbáni szélárnyékban" lopakodó Jobbikot támogatják), épp kapóra is jöhetnek az orosz diplomácia számára. Az erősen bukásra álló Putyinnak is kell lassan a háború, mint a falat kenyér, s ki mástól kaphatná ezt meg előbb (ki más provokálhatná ezt ki, kikaparva a gesztenyét a parázsból) - mint a hazai szélsőségtől!
Ez utóbbi forgatókönyv alapján már Orbán egészsége sem kiemelt szempont, a milliárdos közpénzen futtatott magántestőrségében pedig (ott is) hemzsegnek az FSZB ügynökei...
Dr. Felipe
A g..i attól retteg a legjobban hogy Brüsszelben elzárják előle a pénzcsapot. (Egyszer biztosan elzárják) Szerintem ez minden rémálmában előjön, mert akkor már nem tudná fenntartani maffia rendszerét.
John J. Dunbar
@Dr. Felipe: 1. Szerintem el sem fog addig jutni - de ne reménykedj, nem az optimistább fordulat a valószínűbb!
2. Nézd meg Fehéroroszországot! Megvan Lukasenko? Köszöni szépen, remekül elvan!
3. Sokkal sötétebb fejlemények készülődnek a mélyben...
Dr. Felipe
@John J. Dunbar: Jójó, de Fehéroroszország sosem volt az unió tagja. Az ottani oligarchákat másból eteti.
Na de itt az uniós pénzekből eteti a g..i a fideSS oligarchákat. Ha nyista "ejró", az oligarchák lázadozni kezdenek és akkor a g..inek vége.
John J. Dunbar
@Dr. Felipe: Akkor a tőle megszokott vicsafttal szépen kivezeti hazánkat az EU-ból, ennyi. Putyin már várja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.