Gyurcsány Ferenc és az ellenzéki pártok egyszerűen hazudnak a pénteken zárult EU-csúccsal kapcsolatban – jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A szóvivő azt mondta: az ellenzéki pártok hazudnak, hiszen pontosan tudják, hogy az Európai Tanács sem korábban, sem pedig most hétvégén nem döntött a kötelező kvótáról, ez csak a következő csúcstalálkozón lesz téma. Magyarország és Szlovákia egy alacsonyabb szintű, a belügyminiszterek tanácsában hozott döntés miatt fordult bírósághoz – tette hozzá.

"Mindenki számára teljesen világos, hogy Brüsszel és a magyar baloldal akar kötelező betelepítési kvótát, miközben a magyar kormány álláspontja változatlan: minden eltelt nap és a magunk mögött hagyott egy év arról tanúskodik, hogy a brüsszeli bevándorláspolitika és a kvóta ötlete megbukott" – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Hozzátette, a kormányt azon álláspontjában, miszerint elutasítja a kvótát – egy nemzeti konzultáció során – több mint kétmillió aláírással az emberek is támogatták.

A kormányszóvivő szólt arról is, azt önmagában sikernek tartják, hogy a hétvégi csúcson elfogadták a magyar álláspontot: Magyarország határait meg kell védeni és a schengeni eljárást minden tagállamnak be kell tartania; meg kell állítani az illegális migrációt.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kovácska ! Egyre szarabbul nézel ki, kokózol te rendesen ? Ráadásul a már a kokó csomagolásától is eufóriád van, mint az alkesznek, aki meglátja a sörösbutykost és máris félrebeszél.
Védd a főgenyót, ki tudja meddig védheted...kabaréba jelentkezhetsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@eugen4402: Nem kicsit kell elvakult agyhalottnak lenni, hogy ezt valaki még megzabálja...Vajna nekiállhatna beruházni egy új magyar sorozatra aminek lehetne az a neve, hogy "The walking fidesznyik"...
eugen4402
@Hellcat: Egyre gyakrabban jut eszembe, hogy a riportalanyok nem valóságos emberek, hanem napidíjas statiszták, néha már egy-egy ömlengés után kaszkadőrökre gyanakszom, mert lehet, hogy a riport után a stáb tagjai pofozzák dagadtra a riportalany fejét, dehát a show-nak mennie kell, este ADÁS!
Hellcat
@eugen4402: Ebből a qrbáni rendszerből ahol gyakorlatilag a propaganda az egyetlen fegyverük bármit kinézek. Mindent arra tettek fel mint láthatod. Szaktudás nincs. Simán el tudom képzelni, hogy van egy listájuk a párthoz hű emberekről akik jó pénzért hajlandóak hazudni a kamerába névvel...
eugen4402
@Szókrakész: Már bánom, hogy elszóltam magam... Kérlek, vedd figyelembe, hogy nehéz gyermekkorom volt. Ígérem, hogy ezután nagy ívben... elkerülöm a média baromkodásait, majd a szitakötők párzási szokásait fogom tanulmányozni. Van egy mondás: túl rövid az élet, szelektálni kell.
kukac50
Ti többet hazudtok! Beszélgetésetekben észre lehet venni, hogy még magatokat is cáfoljátok.
Ehhez még ész sem kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.