A tanárok és tüntető társaik számos jogos követelésével nekilódult tüntetési hullám épp most fullad saját bohózatába, amikor is a kreatív energiák és politizáló cselekvések kezdenek kimerülni a kockás inges, ironikus szelfik készítésében. A kormány kezdhet megnyugodni: ellenfelei valósnak induló politikai cselekvései pont oda jutnak, ahová a korábbi mozgolódásaik: a virtuális térbe, Facebookra, közösségi oldalakra. Ismét lehet karosszékből folytatott lájkolással letudni a politikai állásfoglalásokat. Egyáltalán, miről is van szó? Klinghammer István volt (volt, v.o.l.t.) államtitkár adott egy rosszkedvű interjút a Magyar Nemzetnek, melyben ugyan kiszólt a tanárokra („Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál”), de ugyanúgy kritizálta a kormányt is, nyilatkozatán látszik a sértettsége.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Már megint egy okoskodó, kormányerőt támogató írás! Nekem nagyon unszimpatikus.
Persze az is lehet, hogy a sikerre áhítozó és mindenáron jövőt kitalálni akaró máris keresi, kikre, mire lehet fogni az esetleges kudarcot - ami mindig benne van minden pakliban, és jóval könnyebb megjósolni, mint az eredményt - és akkor megtalálta a tutit, a kockás ing ennek is megfelel, nosza, legyen az a bűnbak!

(Innen üzenem, hogy elég erős kohéziót generált, ez a dehogyis véletlen "poén" a tanárok "külleméről", a tiltakozók között. A "jogos követelésüket" hangoztatók alázása céljából hangozhatott ez el, és pontosan emiatt lett szimbólum.)

De minden jelentős összefogásnak szüksége van szimbólumokra, ha pedig ez a történésekből emelkedik ki, az fél siker!
Így látom én, a "csak" blogoló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.