Riz Gábor (Fidesz) szerint Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid öt helyről vesz fel jövedelmet, s ez az összeg nem arányos az elvégzett munkával.

A Fidesz országgyűlési képviselője vasárnap tartott sajtótájékoztatóján rámutatott: "Kovács Béla után ez egy olyan újabb eset a Jobbik palettáján, amely során mást mondanak és mást cselekszenek". A kormánypárti politikus felidézte, a Jobbik előszeretettel hangoztatta, mindent megtesz azért, hogy a politikusbűnözés melegágya, az álláshalmozás ne valósulhasson meg.

Riz Gábor szerint a Fidesz azt az elvet vallja, hogy a fizetéseknek arányosaknak kell lenniük az elvégzett munkával, és a párt arra törekszik, ne lehessen visszaélni azzal, hogy valaki a helyzetéből adódóan több állást is be tud tölteni. Hozzátette: ez a jelenség nem tartható fenn, különösen nem egy olyan párt esetében, amelynek állítása szerint a közélet tisztaságáért, a politikusbűnözés ellen küzd. Janiczak Dávid épp a Jobbik által állított szabályokat rúgta fel, ezért Riz Gábor szerint az ellenzéki pártnak magán kellene kezdenie a tisztánlátást és tisztogatást.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezek már a száraz kutyaszarba is belekötnek. Pedig az ózdi polgármester sem csinál mást, mint a fidesses politikusok. Benne van mindenben és a "nagyemberek" semmit nem csinálnak ingyen. Mindenért pénzt kapnak. Nem látok a pénztárcájába, de szerintem nagyon messze áll a Matolcsi bankárainak, vagy a MÁV, posta, stb. vezéreinek keresetétől. Ja..., hogy azoknak arányos az elvégzett munkájukkal... persze, mert fidessesek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
A haragos péterke miért veheti fel a "kicsinyke" nyögdíját és a képviselői tiszteletdíját is, amikor más foglakozásoknál például a tanároknál tilos! Ja és a takony árpádka milyen jogcímen kap lóvét az államtól?
Hellcat
Na pont ők pofáznak??? Nevetségesen felháborító.
gazdag dezső
Nem egyedül van ilyen eset!! Sok képviselő van ilyen helyzetben !!Csak ők Fideszesek !???
kukac50
Az állami cégek vezetőinek 2 millióról 5 millióra emelt fizetése arányban áll a munkájukkal?
Borsodi
Putnoki fideszes polgármestert is megnézhetnék a videókat amiket készitenek az elkeseredett emberek./Tetthely Putnok nézd meg/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.