Hogy a saját szavazóit szembe köpte Orbán Viktor, az csak nekik lehet újdonság. Ha a rá szavazó választók egyáltalán képesek annak a felismerésére, hogy az egész menekült politika, amire az utóbbi időben Orbán Viktor plakátokon uszított, most egy befogadó szándékkal ért véget az uniós kötelezettségeknek eleget téve.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szia, Kedves Bandita - megint egy jo cikk, csak eppen ne adj otleteket neki arra az esetre, ha hazajon es valamit kell mondania a plebsznek... Az, hogy a sajat sleppjenek is hazudik, marhara nem erdekel, mert oket azert fizeti busasan, hogy elviseljek a baromsagait, az allando palfordulasat.
(Mondjuk, hozza az Ikrek osszes rossz tulajdonsagat ezzel a megbizhatatlansagaval, allando , sajatmagaval is valo szemberfordulasaval...)

Kivancsian varom a mosakodast, na es persze azt, hogy kosa most mit fog megnevezni kornyezetszennyezo kupak gyanant... (Szerintem o is valami eros drog hatasa alatt allhatott, amikor a kupakrol hebegett hulyesegeket...)
colibri
@karma1: Annyi a kiigazításom, hogy Kósának nem kell ahhoz droghatás, hogy hülyeségeket beszéljen. Alapból nagyon gyenge a beszélőkéje, ami ugye egy vezető politikusnál, pláne frakció vezetőnél nagy nulla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.