A Fidesz frakcióvezetője szerint az uniós tagság nem csupán elvont értékeket jelent Magyarország számára, hanem "direkt" nemzetpolitikai érdeket.

Kósa Lajos a kormányfő napirend előtti felszólalására reagálva hétfőn az Országgyűlésben rámutatott: ha nem lenne unió, nem lehetett volna a kettős állampolgárság intézményét bevezetni, ez az uniós keretrendszer nélkül Magyarország számára elérhetetlen lett volna.

A kormánypárti politikus azt mondta, reméli Tóbiás József, MSZP-elnök vissza tud emlékezni, hogy az erről rendezett népszavazáson hogyan voksolt. Arról, hogy Magyarországon ne lehetne népszavazást rendezni, azt mondta:

ennyire nem lehet feledékeny. Az uniós tagságról nem népszavazás döntött?

- kérdezte. Utalva a migrációval összefüggő alaptörvény-módosításra, megjegyezte, ha a Jobbik a magyar emberek biztonságát tartaná fontosnak, akkor támogatná azt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lehet,de csak arról amiről ti akarjátok !
Amiről az ellenzék szeretne, arról nem mert keresztbe tesztek egyfolytában !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Lehet népszavazást kezdeményezni, de ha gyanítod Tündérlala, a gazdád által sugallva, hogy rosszul akarnak kupakolni a népek, rohan a tordasi nagyon "magánasszony" megvétózni, és sikerül is neki!
cs.n.
Lehet, csak nem érdemes, miután 20 évvel korábbi szintre emelték vissza az érvényességi küszöböt.
cs.n.
Amúgy Kósa Lali, figyelhetnétek jobban a pártmédiára, a Kossuth rádión is rendszerváltoztatásról volt szó az imént. Nem VÁLTÁS, hanem VÁLTOZTATÁS, vágod? Legalább a propagandamédiára figyeljetek oda, Habony megint Ibizán diszkózik, vagy mi a görcs van veletek, hogy ilyen elszólásokat nyomattok a parasztoknak?
Viktor
Desischado
Érdekes, ha lehet szavazást tartani, akkor miért kaszálnak el minden szavazást?! Hányat kaszáltak el csak mostanában is! lala, már megint hazudsz!
Mobil123
Ja lehet :-) Kubatov emberein mihelyt áttudja magát bárki is verekedni . Idióta !!
evacica
Persze, arról amiről a fidesz akar! Ezeknek minden ráfér a képükre! Engem csak az dühít, hogy még hülyének is néznek. Mindenki tudja, hogy ha a népszavazás engedélyeznék akkor veszítenének, mert még a híveik is a nyitva tartás mellett voksolnának! Szégyen és piti dolog amit művelnek, na de ezek ők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.