A 444.hu kérdezte volna Kósát azzal kapcsolatban, hogy Habony Árpád milyen minőségben beszélgetett vele, adott tanácsot, azonban Kósa a kérdés sokadszori megfogalmazására is csak kínos hallgatással tudott válaszolni. Legutóbb Tarlós Istvánnak okozott kellemetlen perceket a miniszterelnöki fantomtanácsadó.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mást igazán nem is tud, csak makogni, nem akarom elhinni hogy ma Magyarországon nem lehet egy pacákot bemutatni, azt meg kötve hiszem hogy ,,titkosügynök,, lenne ahhoz hóthülye a pislogós majom)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Csak makogott?

Hát az én cerkóf majmom különbül szokott nyilatkozni a magyar fasiszta időknek.
Aki Én
Ezekre van szükség, hiszen 40+-os iq-val nem lenne képes ilyenre senki. Szomorú kép a magyar politikai ,,elitről".
Vajon mi az oka annak, hogy nem vállalják fel a Habonyt?
prime777
Furcsa,hogy erről a Habonyról senki nem tud semmit.Meg mindenki fél vagy tart tőle.
No mindegy.
nezelodo
Hát miért nem érti meg az újságíró, hogy olyant kérdezzen tőle, amire értelmesen tud válaszolni? Hát azért, mert ahhoz meg a kérdező túlképzett, és nem tud lemenni a Lalaszintre.
evacica
Habony karrierje az Orbáni magyar álom, korona őrből szürke eminenciásig jutott. tőle kérnek tanácsot, s ő ad is. Minden esetre szegénységi bizonyítvány ez a fideszes politikai elitre, aki ettől az embertől kéri a tanácsot.Ezek után nem kell csodálkozni, hogy ez az ország itt tart ahol tart. Itt csak a lopás megy mesteri fokon és az emberek többségének a kisemmizése. Csak tudnám, hogy mikor tér észhez ez a szerencsétlen ország és zavarja el ezt a bandát?
nezelodo
@evacica: Emlékszel, mekkora balhét csaptak, amikor a Demszkyről is kiderült, van egy szürke eminenciása! Na, ott is rendesen lábon lőtték magukat, mert elsősorban magas rangú fideszes kapcsolatai voltak, és azóta is hallgatnak, és nyalják a hátsó felét bűnbánóan az illetőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.