A Facebookon tette közzé egy pomázi gyermekorvos a felhívását, miszerint a február 29-ére meghirdetett "iskolai távolmaradás" idejére szívesen ad igazolást azoknak, akik megjelennek nála.

Mint írta, "ebben a járványos időben" biztosan mindenkinél fog találni valamit, de ha nem, akkor is igazolja az iskolából való hiányzást.

Egy doktornő minden sztrájkoló diáknak igazolást ír

A február 29-i "Nem leszek suliban" akcióhoz egyébként már 21 ezren csatlakoztak.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@preparátor: ez piti dolog ahhoz képest, amit főnökeid csinálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
Rendkívül szép dolog! Bizonyos dolgokat követelni bizonyos fejlettségre hivatkozva, majd saját szakmája erkölcsi követelményeinek minimumát is sutba dobva nyilatkozni. Magyarra fordítva "harcolj értem, és én csalok érted". Sőt "én megtehetem, hogy csalok, mert felül emelkedhetem a törvényeken, a szakmai etikai törvényeken is, mert magasabb rendű, felettetek álló vagyok." Ha csak Ő lenne egyedül! Ha valakit úgy neveltek volna, hogy mocorog benne a lelkiismeret, hogy eladja magát egy "dúsgazdag kupecnek" miközben pici hazája sok-sok polgára dolgozott azért, hogy ne trágyát pakoljon, hanem embereket gyógyíthasson. Eszében sincs, hogy valamit kapott és ez nem "jár" ez csak van, és a tartozást vissza kellene szolgálni! Hogy senki nem zavarja el azt a kupecet, aki "teljes csomaggal" járja a magyar kórházakat, amiben a nyelvtanulás, a lakás, az új bér és a házastárs munkahelye is benne van. Ha az árubemutatókat betiltották ezt miért kell engedélyezni? Van orvos, aki meggondolná, de ha aláírt, már mennie kell, eladta magát egy hozzánk képest giga gazdag ország szolgálatának. Biztos jobb lesz neki. Tele lesz pénzzel, és aki az "aranybárányt" imádja, annak ez minden, és milyen kevesen vannak, akiknek ez nem a cél! Talán arra sem gondol senki, hogy ha netán (erre kevés esély van) annyi lenne az orvosok bére, mint kint, az áraknak is követnie kéne azt, és az ország másik fele éhen halna. Ki gondolkodik ma logikusan? Ki gondol arra, hogy minden gazdasági lépésnek következménye van, sőt mindennek következménye lesz előbb-utóbb! De ez most mit számít, hisz ez na egy következmények nélküli ország. Ebben a pillanatban. A holnapi következmény meg kinek jut eszébe? Csak ma van és most...
Lepényleső
Megszívlelte nemzetünk vezetőjének szavait miszerint; "mindent lehet,amit nem tilos!"
preparátor
Nem mentek suliba? Basszus! Lesz egy jó napja a KLIK-nek! :-))))))))))))))))))
perfekt
@Dr. Felipe: 18:23 ra.Kimerítetted a régi, és új Btk--1-8 évig tartó szabadságvesztési tételét.Komoly ember ilyen sértésekkel-nem jön a nyilvánosság elé.A dr.-jelzőt-vedd le-mert a doktornő-kijelentése is büntetendők-és ezt nem csak a fideszesek bégetői tudják--hanem a pártoktól mentesek is.A gyerekeknek ezek a praktikák,hosszú távon is ,vannak olyan károsak,és negatívok,.mint a kormány dilettantizmusa,bármilyen területen!
Dr. Felipe
@perfekt: Jaja tudom.

Túró rudit nem szabad lopni, csak milliárdokat. Abból nem lehet baj.
perfekt
Egy gesztus-egy tett valaki felé, valamiért,---megvizsgálható előre,hogy mennyi kárt okozunk cselekedetünkkel.Amennyiben ezt felismerjük-nem győzhet az -a pozitívumok felett.
Tetszikeltem kommented mert igaz mit írtál--és közvetve csatolható -bajainkhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.