A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanulói is úgy érezték, fel kell szólalniuk az oktatási rendszer megreformálása mellett.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
preparátor
Szép! Bukotték hergelik a tanárokat, azok pedig manipulálják a tanítványaikat. Nem lennék meglepve, ha meg is félemlítenék őket!
Aki Én
@preparátor: Igen, megfélemlítik őket. Ez az egyik oka annak, hogy még nem az összes iskola üzen és tüntet. Szerinted ezek a tanárok, ezek a diákok és szüleik mind hülyék, és nem képesek önerőből látni a problémákat. Komolyan gondolod, hogy egy maréknyi politikus reálisabban látja a helyzetet, mint több ezer szakember? Ennyire nem vagy tisztában az oktatás helyzetével?
Te akkor is ilyen hörgőgép leszel, ha leszíjazva egyedül libsizel egy kórteremben? Már a vak őrület határán vagy, jó szándékból szólok, ezzel magadnak ártasz leginkább.
Aki Én
@preparátor: És még valami. Szerinted hazugság, hogy nincs fűtés iskolákban, mert nem fizet a KLIK? Szerinted az sem igaz, hogy sérült gyerekek nem tudtak iskolába jutni, mert nem fizette ki az üzemanyagot a KLIK?
Komolyan kérdezem, te mi szerint szelektálsz?
Aki Én
@preparátor: De szerinted minden ok?
,,Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten sajtótájékoztatón azt mondta, a Kliknek 17 milliárdos adóssága van. A szervezetnek az államkincstár közlése szerint tavaly december 31-én még csak 10 milliárdos tartozása volt, ami azt jelenti, hogy az adósságot nem sikerült konszolidálni, egyre növekszik."
preparátor
@Aki Én: Taknyosék lázítanak, de lesz még ebből bajuk!
Aki Én
@preparátor: Hát ez az! Ha kritizálsz, bajod lesz...
preparátor
@Aki Én: Nem kritizálnak, hanem konkrétan hazaáruló módon uszítanak, lázítanak!
Aki Én
@preparátor: 11:24 Te tényleg súlyos beteg vagy :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.