Magyarországon minden közéleti szereplő szeret arról beszélni, hogy minden eszközzel fel kell lépni a korrupció ellen, de mikor felmerül egy gyanús közbeszerzés vagy némelyik önkormányzat szokatlanul olcsón adja tovább az értékes ingatlanjait, akkor már alig látni valamit ebből az elszántságból. Múlt héten például Lázár János sem tartotta korrupciónak, hogy Habony Árpád ingyen megkapta az esküvőjére a Szépművészeti Múzeumot, míg másoknak milliókat kell fizetnie ezért.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
1. Nagy az összhang a kupleráj kormányban!
2. szljgyártó, ha nincs korrupció, akkor az eu-tól kapott pénz miért ilyen gyenge hatékony felhasználású? Mert nem a célra ment, hanem a fideSS-es zsebekbe. Na ez a korrupció!
3. Azért kíváncsi lennék a pintér vagyon eredetére, legalább adózási szinten. Egész más beszélni a korrupcióról, mint tenni azt, igaz fideSS banda, és a többi újgazdag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.