A Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató által elnökölt Ferencvárosi Torna Club tagadja, hogy bármi közük lenne a Nemzeti Választási Irodánál reggel megjelent verőemberek akciójához.

Az Indexhez eljutattott közlemény szerint "semmit sem bizonyít", hogy a választási iroda előterében randalírozó csoport tagjai a Fradi Securityt jelölték meg munkahelyül.

Arra azonban nem adtak magyarázatot, hogy akkor az előkerült fotók szerint a kopaszok közül miért viselt kettő is Fradi Security-s rendezői mellényt korábban egy kézilabda mérkőzésen.

Megszólalt a Fradi a népszavazó bőrfejűekről

A Fradi Security az FTC rendezvényeinek őrző-védő feladatait látja el, hivatalos a klubhoz tartoznak, a főnökük így Kubatov Gábor, a Fidesz egyik alelnöke.

A klub közleménye megjegyzi, hogy a Facebookon szereplő közel 1 milliárd profil között akad még jó pár, ahol a zöld-fehér érzelműek így, munkahelyként az FTC 1899-et megadva nyilvánítják ki ragaszkodásukat a klubhoz.

Azt is írták, az egyesület nem kíván politikai kérdésekben állást foglalni, sem most, sem máskor nem kért senkit arra, nem küldött bárkit olyan céllal bárhová, hogy útját állja bárkinek, esetleg bárkit szabad akaratában megakadályozzon.

Ezek alapján tehát a Fidesz-székháznál sem a Fradi Security (köztük egy gyilkosságért elítélt Fradi Security-vezető) vegzálta anno a tüntető diákokat, hanem akkor is, mint most is, csupán a véletlenek egybeesése állhatott fenn.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
24.hu/poszt-itt/2016/02/23/a-nagyanyam-peldaul-az-aldiba-is-csak-15-20-kopasz-szolnokival-szokott-jarni/
A legnagyobb könnyítést persze – a nyugdíjak inflációhoz igazítása mellett – az a 15-20 szolnoki kopasz jelenti, akiket a magyar állam kiutalt a nagymamám megsegítésére a Kápolna Fitnessből. A mama mintha kivirult volna, nem is ugyanaz az ember már. Eltűntek a ráncok, amelyeket negyven évnyi szocializmus vésett az arcára, eltűnt az aggodalom, amelyet a rendszerváltás vadkapitalizmusa, aztán a hangos szomszédok hagytak maguk mögött.

A 15-20 szolnoki kopasz megváltoztatta nagyanyám életét. Most már az Aldiba is csak velük megy, ha akciós a tejföl. Sorfallal védik, amíg tele tudja pakolni a kosarát akciós Milfina-tejföllel. A kisembernek ez is számít, ez is pénz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Én kérek elnézést a kopasz, kigyúrt emberek nevében.
Mert azok a kigyúrt kopaszok nem eszek a kigyúrt kopaszok.
Nem minden kopasz fradi- és Kubatov drukker.
Nem minden kigyúrt "bőrfejű" bunkó B közép.
Sajna most egy előítélet fog újra kialakulni a kopaszokkal kapcsolatban.
Az egyetlen enyhítő körülmény, hogy pont Tóbiás is csont kopasz.

Emberek!
Ne essünk tévedésbe!
A kubatov csicskák hajjal is bunkók, nem csak anélkül.
Desischado
Még hogy véletlen! Az eszed tokja, te főbunkó!
karma1
Veletlenek marpedig NINCSENEK! Sem ezoterikusan, de semmikeppen sem a fide$$ intezkedesi korebe tartozoan.

Magyarul: Odakuldtek a kigyurt egybites agyu bunozoket, hogy szokas szerint akadalyozzak meg a torveny adta lehetoseg gyakorlasat...
Meg magyarabbul: Van az Alapkatyvaszban - kamubol - par olyan torveny, ami ugy nez ki, mintha demokratikus, liberalis lenne, - ezzel ohajtjak igazolni az orszag "demokraciajat", de mivel tudjak, hogy minden torveny annyit er, amennyit vegre tudnak belole hajtani, ezert azt a par torvenyt ugy alkalmazzak, hogy a vegrehajtasaban akadalyokat allitanak...
Ez tortent most is - csak most mar qrvara kilog a lolab...Ezzel mar nagyon el kene menni vagy a Hagai Birosagra, vagy a Brusszeli Unios Birosagra...
eugen4402
Ejnye Kutuzov úr, ha valaki(ke)t le akar tagadni, arra van egy bejáratott formula: - Nem ismerem, nem is láttam soha, azt se tudom kiről kérdeznek..! Ja, és a fizetési listánkon se szerepel, mert egészen máshonnan kapja tőlünk a zsetont...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.