Legalábbis életjelet adott magáról a Facebookon. Egyrészt beállított magának egy kockás borítóképet, másrészt megosztotta és kommentelte Hont András HVG-s újságíró kiváló jegyzetét, mely a kopaszokról, Erdösi Lászlónékról és a magyar demokrácia szétveréséről szól.

A volt miniszterelnök Isaac Asimov az Alapítvány című regényének egyik szereplőjét idézi:

"Az erőszak a gyengék végső menedéke."

És persze hívei visszavárják Bajnai Gordont. A poszt alatt a legnépszerűbb komment:

"Hol van valaki, VALAKI, aki ezt megakadályozná? És végre tenne valamit az országért, mindannyiunkért? Egy igaz ember. Hol vagy Gordon?"

Bár nemrég voltak arról hírek, hogy Bajnai egyik minisztere, Oszkó Péter visszatérhet a politikába, arra semmi jel nem utal, hogy maga Bajnai is gondolkodna ezen.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Szókrakész: Ó, mennyi pert elvesztett már a Magyar Nemzet ezért a libázásért... persze a magadfajta seggbuta fideszest a tények ritkán zavarják meg, még évtizedekig fogjátok mondani, gondolom :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@Eriksson: Szánalmas vagy ,remélem egyszer rájössz, hogy mennyre. Arra legyél büszke, ha tudod kicsoda. Mert a világ gazdasági elitjébe tartozik, anyanyelvi szinten beszél angolul, németül és franciául is. Miniszterelnöksége alatt a nemzetközi gazdasági válság ellenére növekedő pályára került az ország. Minden nagyhatalom örömmel és tisztelettel hívta meg. Amerikai ,angol és francia egyetemeken tartott előadást. Közgazdászként mindig nagyra értékeltem a munkáját és a tudását.
Eriksson
@amaramaistanna: Ezzel minddel egyetértek drágám.
De mitől vagyok én szánalmas? Mert Bajnai nem Magyarországért dolgozik?
Mert Bajnai azért volt egy évig miniszterelnök, hogy a szocik legalább a választásokig kihúzzák? S mindezért cserébe látszólag engedtek egy kicsit a gyeplőn, hogy ne legyenek előrehozott választások. S most így utólag ezt sokan Bajnai zsenialitásának hiszik. Holott...Csak az IMF kölcsönök, meg az államadósság szaporodott fel. Tudták ám a szocik, hogy mit csinálnak és miért nem akartak 2010-ben választást nyerni. Amit lehetett kivettek a kasszából, a visszafizetést meg oldja meg a következő kormány bármelyik lesz is az.
kajla
@Szeparepa2:, konkrét felsorolás vagy csak a kedves vezető szövegének szajkózása?!
Yoda69
@kajla: Szarparepa-tol aztan varhatod a konkretumokat :)
prime777
Tegnap beszélgettem egy régi kedves gyerekkori barátommal aki egyébként programozó és otthonról dolgozik amerikai cégeknek.
Ahogy fogalmazott most az ország tönkretétele folyik.
És ez tetszik a magyaroknak.
Azt mondta,hogy igazából mindenkinek jó ez ami van.
Azt is hozzátette,hogy ha lehet tartsam magam távol az ilyen fórumoktól,meg úgy a politikától is.
Ismer engemet,hogy nem kell ez nekem.Felesleges idegtépés csak,és ami a fejemben van másra is használhatnám.
De ha minél több ellenséget akarok magamnak akkor írogassak csak.:p
Minden párt célja,legyen az bármelyik oldalon,hogy hazudozzon,és összezavarja az embereket,majd egymásnak ugrassza.
Örökösen rettegésben tartani a népet,szítani és mosni az agyukat.
Ezáltal nem csak,hogy részekre tagolják a társadalmat ami így nem lesz egységes,erős,de ráadásul butítják az amúgy is alulképzett emberek tömegét.
Közben ők azt csinálnak az országgal amit akarnak.Egyszóval totálisan hülyére veszik a népet.
Beszélnek itt demokráciáról meg nemzetről.Ez egy sem létezik.
De nem csak itthon,nagyon máshol sem.Öntik a hazugságokat naponta a médiákban és ügyeskednek.Ez a dolguk.Az emberek meg nyelik a hülyeségeiket mert nem képesek józanul gondolkodni.
Bár nem is akarnak,az a jó amit a szájukba tesznek.A politikusok nem is képesek létezni ezen "réteg" nélkül,akiknek naponta szívathatják az agyát minden hazug méreggel.
Mossák,manipulálják az emberek elméjét és annyit lódítanak,hogy lejegyezni sem lehet.
Olyanok mint a rákos sejt.Mindent bekebeleznek és amihez hozzányúlnak annak vége.
Szóval irtani kellene őket.
Végül annyit mondott,hogy csodásan érzi magát a bőrében.Nem néz TV-t és a politikáról sem akar hallani.Van egy tudása ami eladható,ezért nincsen rászorulva,hogy a ilyenekről vitázzon megvezetett,elvakult emberkékkel.
Az örökös sopánkodás meg teljesen értelmetlen.
Most éppen ráakar venni,hogy írjunk egy játékot,amit egyébként már hosszú idők óta tervezgetünk.A koncepció már meg van,most már csak hozzá kellene fogni
prime777
@prime777: Ezt csak azért írtam le,mert mikor jön egy ilyen mint ez a "krumpli",és ordenáré stílusában beböfög ide,akkor ugyan mi értelme van ennek a papolásnak,amit itt páran normális keretek között naponta megteszünk.
Ha ilyen emberekkel van tele az ország mint ez a "burgonya",akkor áshatjuk az ország sírját.
És most jöhet a komcsi,libsi szar szöveg,mert már olyan rég nevettem azon,amikor a komcsi komcsizik és a liberális országokban élő,annak persze minden előnyét élvező,kamu "nagymagyarkodó" akar libsizni,és hazaszeretetből másokat kiosztani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.