Nem elégszik meg a TV2-csoport jelenlegi csatornáival Andrew G. Vajna. A társaságot tavaly októberben felvásárló filmügyi kormánybiztos értesüléseink szerint újabb tévéket szeretne vásárolni, illetve alapítani. Mulatós tévével és sorozatokkal növelnék a tévétársaság piaci részesedését – írja a NOL.hu.

Két társaságot néztek ki maguknak. Az egyik a magyar tulajdonban ­lévő Project029 Kft., amely 2014 végén vette meg a Story TV-t a Centrál Médiacsoporttól. Viszont a cég nem továbbadási, hanem befektetési céllal vette meg a tévét, azóta indított is egy új csatornát Galaxy néven. Vajnáék egyelőre nem tudtak megállapodni a főleg sorozatokat sugárzó Story TV megvételéről, de még nem tettek le a tervükről.

A másik a romániai származású üzletember, Radu Moraru érdekeltségébe tartozó Tematic-Cable Kft. lehet. Ez a cég üzemelteti a mulatós zene rajongóit kiszolgáló Sláger TV-t – korábbi nevén Nóta TV –, továbbá a horgászok, vadászok csatornáját, a Fishing and Huntingot, az ismeretterjesztő DoQ-t, illetve a SportKlubot.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Dr. Felipe: Felipe, ez király volt! (szakad a nevetéstől) Én egyik csatornát sem nézem, nálam ki vannak iktatva! Egyébként ennek a tolvaj adócsalónak még több csatorna kell ahhoz, hogy öntse a hazugságait? Inkább fizetné meg az adót! De várom, hogy ott lesz e az Oscar-on! De esküdni merek rá, hogy nem!
egyvandor
@Feraj49: Ezek is gyávák, ha a tényekkel kell szembenézniük. Elég ha a népszavazások ellehetetlenítésére gondolunk. Viszont elég dörzsöltek és nagyon sok pénzt lenyúltak már a közösből, hogy valahogy megússzák az ország tönkretételének következményeit.
gazdag dezső
Hát egy mocskos állat aki a nép pénzéből élősködik !!A kormányunk segítségével.Majd talán egyszer legalább annyira bekerülhet a börtönbe is mint a Stadler ,csak hogy Ő már nem tudna annyit leűlni mert nem él olyan sokáig mint amennyit érdemelne a barátaival együtt.Hát ha én nő lennék valami nagyon messze elkerülném bármennyi pénze is van !!
islander
Ennek az úrnak ajánlom a " dragunov.com " szolgáltatásait!
HAZAÁRULÓ ! ! !
Toby
Bélcsatornát nem venne ? Tudok neki alkalmasat, a végződéssel együtt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.