Nagy közhely ilyet mondani, de ez az ország most megszűnt demokráciának lenni. Nem először, de visszafordíthatatlanul. A világ egyik legabszurdabb népszavazási ügyrendje és egy Kubatov-listázott illiberális demokrácia kellett ahhoz, hogy az MSZP helyett kigyúrt bőrfejűek, illetve Erdös Lászlóné magánszemély adja le a soron következő népszavazási kezdeményezést a vasárnapi nyitva, avagy zárva tartásról. Az idős hölgyet (ezúttal nem lilahajú) a Fradi Security emberei őrízték, nehogy az MSZP agyonverje. Azok a szép szál legények, akik már a Fidesz-székháznál is bebizonyították, hogy az állampártot szolgálják.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Hölgynek nem nevezném, a vén szatyor inkább illik rá. A hölgyek tudnak nyilatkozni, a szatyrok, mint tudjuk nem. A szatyornak ugyanis nincs értelme és akarata. Azt csinálhatunk vele, amit akarunk.
Kutyuska
2018-ban a szavazó körökben csak fidesz-kdnp-s szavazó bizottsági tagok lesznek, a szavazó fülke mellett mindenhol állni fog egy Kubatov sittes és elveszi a kezedből a szavazólapot. Ha a fideszt jelölted be visszakapod, ha nem, akkor agyonvernek.
Szókrakész
Már kezdem azt hinni, hogy az ellenzékkel karöltve ilyen műbalhékat kreálnak, csak hogy eltereljék a figyelmet a brüsszeli csúcsról és azok döntéseiről.
És arról a 2 millió gyűjtött aláírást is überelő egyetlen és érvényes aláírásról, ami nem más mint Orbán saját kezű szignója.
Nagyon kínos megállapodás jöhetett ott létre.
Megállapodás?
Inkább az, hogy :
Viktor ülj le és írd alá, különben ágyő ME poszt, ágyő uniós pénzek, ágyő kisvasút, ...
Fradigege
Legközelebb kutyákkal kell odamenni. 40-50 kutyát rájuk küldeni, egyből megnyílik a szabad út a bélyegzőhöz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.