Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerda délelőtt találkozott azzal a magánszeméllyel, aki a kvótával kapcsolatos kérdést korábban beadta – közölte a Magyar Idők érdeklődésére a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

Tájékoztatásuk szerint a találkozót a miniszter kezdeményezte. Rogán Antal tájékoztatta Csabai Józsefet arról, hogy a kormány is szeretne népszavazást a kötelező betelepítési kvótáról. A miniszter jelezte, szerinte a kormány által megfogalmazott kérdés tárgyszerűbb, megfelel az alkotmányosság követelményeinek, ezért kérte, Csabai Józsefet, hogy kezdeményezését vonja vissza. Ezt ő "megértéssel fogadta" és eleget tett a miniszter kérésének. Így megnyílt a jogi lehetőség arra, hogy a kormány benyújtsa népszavazási kezdeményezését a Nemzeti Választási Bizottsághoz – írta honlapján a Magyar Idők.

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, a kormány népszavazást kezdeményez a kötelező betelepítési kvóta ügyében. A kormány által a Nemzeti Választási Bizottsághoz benyújtott kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az arrogáns tonyó propagandaminiszter ismeri ezt a Csabai Józsefet??? vajon honnan???Mivel tudta "meggyőzni"hogy vonja vissza a beadványt???Netán bevont a meggyőzésbe néhány izomagyat is?? akik segítettek rábeszélni???Ezeket a geciket ismerve nem tartom elképzelhetetlennek!!!vajon túléli Csabai ezt a találkozót???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
Kezd a zemberhülyítés olyan alacsonyra süllyedni, mint a fideszesek maguk! Szükségesnek érzem megmondani, hogy ezt úgy értettem: az összes fideszes hülye!
nezelodo
@alterego56: Rákosi, amióta ezek az igazmondó tisztakezű dakoták elhozták nekünk a demokráciát, meg a kereszténységet, Rákosi egyre növekvő fordulaton forog a sírjában, és csapkodja a homlokát, hogy neki az nem jutott eszébe! Ideje lesz megcsapágyaznia kiskopaszt, mert még éri meglepetés, és foroghat tovább, ha a dádé belendül, meg nekünk is tátva marad a szánk.
Desischado
Nekem ez már kínai. Állítólag aláírta a csuti parazita a kvótát, akkor most miről vartyog?4 Nem lehet szavazást kezdeményezni! Majd megint kapunk az Uniótól egy sallert miatta! És erről lehet népszavazni, mi?! Rohadt férgek!
Pestilence
Azt nem tudom eldönteni, hogy arra játszanak-e, hogy kivágjanak minket az EU-ból, vagy arra, hogy nem fognak elegen elmenni a népszavazásra (4 millió ember kellene), és akkor azt mondhatják, hogy ők meg akartak minket védeni, de mi idióták nem hagytuk.

Egyébként állitólag Randatóni úgy kezdeményezte a kedélyes beszélgetést, hogy behivatta ezt az embert. Lehet, hogy fekete autót is küldött érte.
De az is lehet, hogy már régebb óta tervezgették ezt a népszavazási ötletet, és ezt az ürgét küldték, hogy "foglalja" nekik a témát.
Hellcat
Meg se próbálják leplezni...minek??? Akármit megtehetnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.