Kaminski Fannyt, Orbán Viktor sajtósát és Facebook-oldalának szerkesztőjét kérdeztük volna a mai miniszterelnök sajtótájékoztatón arról, hogyan is volt ez az esküvő 2007-ben a Szépművészeti Múzeumban. Most a nagy kvótaellenes, a kormányzat által benyújtott népszavazásról szóló sajtótájékoztatón igazi erődemonstrációt tartott a kormány, Orbán Viktor mellett ott állt Lázár János főminiszter és Rogán Antal propagandaminiszter, ahogy megjelent a szépművészetis lagzi menyasszonya, a kormányfő online megjelenéseinek menedzsere, Kaminski Fanny is. Sajnos azonban ő sem válaszolt érdemben, hanem alkalmazta azt a Habony Árpád-i taktikát, miszerint, ha provokatív kérdést kapsz, ne válaszolj. Kaminski is így tett, és aztán eltűnt a kormányzati csapattal.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyszer csak számot kell adni valamennyi elkövetett dolgukról mert ,,a jegenyefák sem nőnek az égig,,!!!
Dr. Felipe
Most már az egész ország találgatja hogy kijafaszaza takonyárpád. Ma sem jutottunk közelebb a megoldáshoz.
Ezt a "provokatív" kérdést minden sajtótájékoztatón fel kell tenni a g..iknek, kupak lalinak pláne, hogy érezzék a törődést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.