Ami pedig a Fideszt illeti, ennél alávalóbb, a jogállamiság látszatára sem adó intézkedést ritkán látni, mint ami tegnap az NVI-ben történt. A párt, amely unos-untalan a magyarok véleményére hivatkozik intézkedéseinek igazolásakor, úgy tűnik, valójában eszeveszettül fél a magyarok véleményétől. Ha pedig választani kell a demokrácia és a hatalmi önkény között, elmegy a falig, és az utóbbit választja. Ne legyen kétségünk: a Fidesz ugyanis elbukná a vasárnapi boltbezárásról tartott népszavazást. Ezzel pedig nem csak a 2008 óta tartó országos szavazásokban elért szériájuk törne meg. Szimbolikus vereség lenne, ahogy 2008-ban a szociális népszavazás is szimbolikusan verte bele az utolsó szöget az akkor szocialista kormány koporsójába, most sem lenne másképpen.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

satan
Aki meg menne ez ügybe nép szavazni, vissza fordítanám a szavazó kör ajtajából, mert megyen vásáróni vasárnap ne szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.