Úgy tartja a mondás, hogy aki kiteregeti a bárcáját, az ne csodálkozzon rajta, ha valakik ezzel élni is akarnak. Ugyan Erdősi László fideszes polgármester felesége volt a feltűnően ellenszenves idős nő, aki tegnap kidobókból álló gardedám kíséretében nyújtotta be "magánemberként" a boltzárral kapcsolatos népszavazási kezdeményezést, mégis vélelmezhető, hogy a férje is tudott az akcióról. Amikor aztán az egyik riporter megkérdezte, hogy pénzt kapott-e a felesége, amiért hirtelen rájött a népszavazhatnék, Erdősi feljelentéssel fenyegetőzött. Azt is elmondta, hogy nem ismeri Kubatov Gábort (annak a pártnak a pártigazgatóját és képviselőjét, amelynek színeiben ő is polgármesterkedik, ráadásul szinte a Fidesz megalakulása óta kapcsolatban van velük).

Forrás: stop.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem lehetne esetleg úgy kezdeni a rendszer lebontását, hogy elkezdik az emberek leköpni ezeket???
soljanka
Nem lehetne esetleg úgy kezdeni a rendszer lebontását, hogy elkezdik az emberek leköpni ezeket???
karma1
@soljanka: En ugyan janyka vonek, de en egy picit meg is rugdosnam, persze kopkodes kozben...:o))))
karma1
Az meg, hogy az ebedloasztalnal nem politizalnak, szep dolog, de ezek szerint egyaltalan nem is beszelgetnek egymassal...Hat ez mar csak igy megyen ezekben a talpig hu fide$$es csaladokban...:o)))))
Aki akarja, meg el is hiszi...:o)))
soljanka
@karma1: Biztos nem beszélgetnek, mert különben mamika tudott volna arról - mint közügyek iránt rendkívül érzékeny állampolgár -, hogy a drága hites ura jogtalanul vett fel majdnem 4 millió forintot, valami szabadság ürügyén.
Erről már döntés is van: vissza kell fizetnie a polgármester "úrnak".
karma1
@soljanka: O, Dragam, nem kell ahhoz tul sok szot valtani, hogy a kozos bankszamlajukra keruljon a penz, mert az rogton lathato, elkoltheto...:o))) Esetleg a "holgy" kerdoen felhuzta a szemoldoket, mikor meglatta a 4 millat, a ferje neman megrantotta a vallat, es az ugy el volt intezve...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.