Kaminsky Fannit a Szépművészetiben tartott esküvőről kérdezték volna. Habony Árpád volt feleségét, Kaminsky Fannit kérdezte volna a 444 a Szépművészeti Múzeumban 2007-ben megtartott esküvőjükről. Kaminsky, aki Orbán Viktor sajtósaként és Facebook-oldalának szerkesztőjeként dolgozik, a miniszterelnök szerdai sajtótájékoztatóján Tuzson Bence kommunikációért felelős államtitkár társaságában volt jelen. Kaminsky Fanni visszautasította, hogy az ügyről kérdezzék az újságírók, és tiltakozásul kivonult. Ezzel azt a taktikát követte, mint a többi kormányzati politikus, akit az elmúlt napokban Habony Árpád szerepéről kérdeztek. Kovács Zoltán kormányszóvivő a saját sajtótájékoztatójáról is kisétált.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert, mert a strucc a homokba furja a fejet a homokvihar elol, azert a s@ggerol a vihar leviszi az osszes tollat...:o)))

Korlatolt humanoidok: kopasz. avagy "visszataszito" kovacs, na meg fannyka, semmit sem ertek, a nem-valaszolas az egyenlo a nem-megoldassal...

Tobbet mondott a kukasagotok, a valasz-keptelensegetek, mintha barmit is makogtatok volna...
selmeczi "csucsok" gabika veretes valaszaval elve: "CSAK"
nezelodo
Vajon elég messzire pucoltak? Murmanszk nyári ruhába felöltözve, nekem megfelel, ha oda mentek... Visszafelé ne nagyon igyekezzenek.
Desischado
Mit lehet várni ettől a fideszes ribitől? Nem véletlenül dolgozik orbánnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.