Kezd lanyhulni a migrációs válságra felhúzott gyűlöletpolitika, és a pedagógusok, egészségügyisek is egyre többször szóhoz jutnak újabban, nem foglalkoznak már eleget az emberek a "fokozodó veszéllyel".

Ezt nem mi mondjuk, hanem Önök, kedves internetezők, íme:

Ezért kell annyira Orbánnak a népszavazás

A fenti ábra azt mutatja, hogy elmúlt egy évben mikor, milyen mennyiségben kerestek rá az internetezők menekültekkel, migránsokkal kapcsolatos témákra a Googleben, vagyis a grafikon tekinthető egyfajta közbeszéd-lenyomatnak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Enyhült az elterelő propaganda a migrancsok felé...mi lett belőle? Tanárlázadás! Orvoslázadás! Demokrácia sárbatiprása. Már nem győzték kivárni hogy újra jöjjenek a migrancsok (akiket elvileg annyira utálnak) hogy legyen kire terelni a figyelmet...majd megint ott tartják őket a keletinél és már mutyizhatnak is nyugodtan.
pbalage
ha nagyon szar lesz az imidzse ennek a migráncspolitikának, én azt sem tartom lehetetlennek, hogy habonyék megszerveznek egy kamu terrortámadást azon cél elérése érdekében, hogy ez a grafikon más irányt vegyen.
Az a pár halott mit számít a fidesznek. A lényeg a hatalom megtartása.
Orbán Viktor pedig majd személyesen visz virágot a sírjukra, ahogy általában szokta csinálni ilyen esetekben.
És akkor nagyon fogják tisztelni és szeretni a "zemberek".
wagabund
ki van ez találva...semmi nem a véletlenen, pláne nem a népen múlik...azt csak hiszi a pleb's..

Nagy nagy migránsözön várható, amit nem biztos, hogy kezelni tud majd a hatalom...ennek mindenképpen elé kell menni, tehát azonnal bűnbakot kell keresni...

A migráncsellenes népszavazás elindítva. Az első buktató ugye a Választási hivatal, ami vagy beleköt, vagy nem..ha beleköt(amit kétlek), akkor íme kedves népem, és mindent megtettem, de ezek miatt özönlenek el a migráncsok...
...ha nem köt bele a hivatal, akkor még ott van a Kúria, aki elmeszelheti a szándékot...namost, ha veszi a bátorságot ez a bíróság, akkor széttért karral, csillogó szemmel fogja közölni a kamerák előtt, hogy íme, a demokrácia előtt meg kell hajolni, kénytelen vagyok beengedni a kedves népemre az idegen kulturájú hordát...
...ha a Kúria is elengedi, akkor még ott van a nép...ha igennel szavaz, akkor nincs mit tenni, az ellenzék áskálódása dönti az országot romba...
...ha a nép nemmel szavaz, akkor íme brüsszel! el lehet menni a francba, mert nem a kormány, hanem a nép akarja, hogy ne jöjjön az ország területére senki idegen..

valamelyik variáció csak bejön...
... Orbán mindegyik esetben jól jön ki politikailag...az ellenzék meg csak néz, mint a lőttmedve...

én szóltam.
Szókrakész
Ez a grafikon baromság.
Tavaly egyszer már rákerestek a lényegre.
Frissíteni se kell a tudást, mert naponta az folyik minden csatornából.
zöldszem
@wagabund: Ellenzék???
Tudod miért tűri meg Orbán a többi pártot a parlamentben?
Létezésük egyetlen oka, hogy Orbán mutatni tudja az EU felé, hogy itt többpárti demokrácia van. Alibi. Mese. Az EU, ellenkező esetben elzárná a pénzcsapot! Ha nem kellene az EU felé alakoskodnia, a kubatovi húgyagyú legények, a Fidesz bagázson kívül senkit nem engednének a Parlamentbe! Az "ellenzék" tisztában van vele. De másfél millás fizu, költségtérítés...ennyiért néha hőbörögnek, alszanak újságot olvasnak, Net-nek, esznek isznak...jól elvannak! Mennyivel könnyebb mint 3 műszakban 120-140 ezerért dolgozni.
Ha, valaha is lett volna normális ellenzék, már rég elsöpörték volna korrupt politikusainkat, mint közmunkás a kutyaszart!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.