Az egyik legnagyobb humoroldal, a 9GAG posztolta ki még a hétvégén azt az karikatúrát, amin Orbán a médiáját rángatja, a médiája pedig az embereket.

A képet azóta több mint hatszázezren lájkolták. A szerkesztők azt írtak alá: "aki irányítja a médiát, irányítja a tömegeket."

The one who controls the media, controls the masses. #9gag #media #sadbuttrue @9gagmobile

A photo posted by 9gag (@9gag) on

A vicc mostanra eljutott a Pesti Srácokhoz is, akik jó komolyan meg is oknyomozták a dolgot, és egészen Kovács Zoltán kormányszóvivőig szaladtak a gyalázattal. Ő azt mondta:  

“nem az első eset, és feltehetően nem is az utolsó, hogy bizonyos oldalak, portálok Orbán Viktorra tüzelnek úgy, hogy cikkeik, posztjaik, állításaik teljes mértékben figyelmen kívül hagyják az igazságot és a tényeket, a támadások pedig alaptalanok, nemtelenek és rágalmazáson alapulnak”

Kovács egyébként hangsúlyozott is, azt hangsúlyozta, hogy a nyugati sajtóorgánumoknak, oldalaknak előbb a saját házuk táján kellene söprögetniük.

Puff neki.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Tudom, hogy felesleges, de azért megkérdezném K. Z.-t, hogy a Habony-médiának hány év alatt gyűlik össze 600 ezer "tetszik"-je? Mert ez az egy 9GAG ábra ennyi nézőnek nyerte el a tetszését...
Lepényleső
...én ugyanezt tanácsolnám a hazaiaknak is,hátha ki tudnák seperni a szemetet. Egyébiránt,
abból a borzasztó nagy álomból ideje lenne felébredni,és nem csak a kormányzóknak.
eugen4402
Tudom, hogy felesleges, de azért megkérdezném K. Z.-t, hogy a Habony-médiának hány év alatt gyűlik össze 600 ezer "tetszik"-je? Mert ez az egy 9GAG ábra ennyi nézőnek nyerte el a tetszését...
vonotok
Kár,hogy visszafogatok vagyunk. Mi lenne ha nyersen és őszintén megírnák mindazt amit erről az elnyomó rendszerről gondolunk.
human
Mi másért vásároltatná fel Orbán a haverjával a médiát?
justhpeter
Az udvari bolond megvédte az őrült despotát.
Dr. Felipe
Minden "rágalomra" Rába Tímea fotókkal válaszolunk elvtársak. Had verjék a csalánt elvtársak. G..ifodor elvtársat már utasítottam is elvtársak hogy intézkedjen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.