Ne süssék meg a péktanulók a kenyeret, hanem dobják ki nyersen, mert a sütő túl sokat fogyaszt – erre utasította a Klik az egyik szakképző iskolát – írja a Blikk a Népszabadságra hivatkozva.

A KLIK megtiltotta szakképző iskoláknak a korábbi évtizedes gyakorlatot, hogy a tanulók által készített terméket, például kenyeret, cukrászsüteményt értékesítsék, mondván, az iskola nem gazdasági társaság.

Újabb KLIK-botrány: ne süssék meg a péktanulók a kenyeret

Így nem csak szemétbe került az élelmiszer, de az iskolák a bevételtől is elestek. 

Később a KLIK visszavonta az intézkedést, csak épp a pénzt nem hagyta az iskoláknál, hanem elszedte tőlük.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lionking
@emerencia: azért is írtam így:
Hát ezért olyan a klikk is
profon
Ezeknél már olyan sincs, hogy "józan paraszti ész" !
eugen4402
Igazatok van. Régebbi keletű szokás felénk, hogy a meggyúrt (nem kigyúrt), kelesztett nyers káderek nevezik ki a sületlen, püffedő-dagadó "illetékes elvtársakat", manapság méltóságos, kegyelmes urakat, ahogy tetszik / nem kívánt törlendő. Mindig, minden polcra jut egy-egy "kenyér", de ízletes, emberi fogyasztásra alkalmas ritka, mint a fehér holló...
kukac50
Süssék meg a kenyeret,csak akkor tanulnak,biztos valami hűje buta hozzá nem értő személy adta utasításba,hogy dobják ki, abból is ráfizetés lesz ha kidobják és még élményük sem lesz,hogy megkóstolhassák a saját maguk által készített kenyeret.
Ilyen az amikor agy Fideszes buzit ültetnek az iskolák nyakára milliós fizetésért,az Ő béréből fizethetnék a kenyér sütés számláját minden hónapban.
Pági
Gyönyörű!Még arra a pénzre is szükségük volt ,amit a tanulók kaptak volna a munkájukért! Akadjon meg a torkukon a kiflicsücske!
Bercifiu
Ezek nem a földön élnek, azt gondolják, hogy így jó pékeket képeznek.ezek a gyerekek is olyan szakbarbárok lesznek, mint akik a KLIK ben dolgoznak.
qxy
ezek e a KLIK EMBEREK ugye nem is jártak iskolába? vagy ha igen, akkor csak takarítani vagy moslékért. Mert a szakértelem, nem az erős oldaluk. Vagy ezek is azért lettek oda rakva mert valakinek a segge vége mind és kellett nekik egy olyan állás ahol nem kell ész de pénz,az annál több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...