Azzal kezdeném, hogy semmilyen állatot nem szabad bántani. Az állat védtelen, ugyanolyan kiszolgáltatott, mint egy gyerek, vagy mint egy magatehetetlen öregember. Józan ésszel nem lehet másra gondolni, mint hogy Nárcisz kutya hirtelen felbukkanása valójában egy cukiság-kampány része. A miniszterelnök, vagy aki a sajtómegjelenéseit irányítja, azt akarja sugallni ezzel, hogy Orbánnak is van szíve. A menekülteket ugyan ki nem állhatja, de az állatokat szereti. Ebben a zavaros történetben Nárcisz kutya sántít a legkevésbé.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem tett feljelentést mert lehet, hogy pont ő volt aki összeverte a kutyát, a habitusából kitelik!!!
eugen4402
@papa.49: Lásd: "Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni a riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed." (2011. szept.)
papa.49
@eugen4402: Igen ettől a pacáktól minden aljasság kitelik, a céljai érdekében, hiszen csak végig kell gondolni az eltelt 25 évet, honnan indult, és hová ért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.