"Február 29., hétfő ugyanolyan tanítási nap, mint az év más napja" – jelentette ki az M1 reggeli műsorában Sipos Imre, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára.

Sipos ezzel arra próbált utalni, hogy február 29-re a Facebookon országos tiltakozást szerveznek, a mozgalomhoz eddig már 26 ezer szülő csatlakozott, aki aznap nem engedi iskolába a gyerekét.

Nem tetszik a kormánynak a hétfőre szerveződő iskolai bojkott

Az államtitkár azon aggódik, hogy ezzel "szétválasztás indulna" az iskolákban, pedig szerinte "minden gyermek egyforma, azért járnak iskolába, hogy tanuljanak".

Különben is, szerinte a tiltakozásra, véleménynyilvánításra rengeteg más lehetőség is van, például ott az iskolaszék, meg a diákok "napi kapcsolatban lehetnek" a pedagógusaikkal. 

Siposnak a tiltakozás szimbólumává vált kockás ingről is van véleménye. Szerinte "az öltözés ízlés dolga, a családok dolga", akármit is jelentsen ez.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ti akik megosztottatok egy egész országot...magyart hergeltetek magyar ellen...ti...most elkezdtetek aggódni a "szétválasztódás" miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pestilence
Ha az érintett szülőkhöz akart szólni, akkor azt nem az M1-en kellett volna megtennie.

A "szétválasztás" pedig vajon úgy fog megtörténni, hogy a fideszes téglák összeirják a hiányzó gyerekeket? Vagy ezen túl lesznek kormánypárti és ellenzéki osztályok?

Lehet, hogy megosztottságra gondolt, csak nem tud rendesen fogalmazni, ami szép dolog egy köznevelési államtitkártól.
justhpeter
Nekem sem tetszik az emberminisztérium vezetése.
Lepényleső
...ezért csapadékos időt intéztek,de a ború után valamikor csak kisüt a nap.
mariaberta
Nekünk sem tetszik sok minden, többek között a mai állapotok iskolaügyben , egészség ügyben, főként nem az a sok korrupció, ami elárasztotta az országot. Leginkább nem tetszik, ahogy visszahozzátok a feudalizmust, és felsorolhatnék még néhányat ami nem .tetszik, és ami Titeket nem érdekel.
A kockás ing és a skót divat pedig tetszik.. Szép egyenruha.
Desischado
Nekem sem tetszik amit a maffia banda művel, és pont! Ha nem tetszik a bandának a tiltakozás, el lehet menni legelni, meg amúgy a jó büdös francba!
kukac50
Menjenek a szépművészeti múzeumba a diákok!
Habonynak ingyen lehetett ott az esküvője, akkor a diákok is ingyen nézhetik végig a tárlatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.