A Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke szerint a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás azért is hazug, mert a kormány már tavaly érdemben megkezdte a menekültek betelepítését, Magyarország ugyanis 508 embert befogadott.

Molnár Csaba pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján mindenkit arra biztatott, hogy ne vegyen részt a népszavazáson. Hangsúlyozta, hogy az adatok az Európai Unió statisztikai hivatalától, az Eurostattól származnak. Hozzátette, hogy az 508 ember több mint felét a kerítés építése után fogadta be Magyarország. Az EP-képviselő ehhez kapcsolódva hazugnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök arról szóló kommunikációját, hogy egyetlen menekült sem jöhet Magyarországra.

Arra is kitért, hogy az ország idén januárban mintegy ötven menedékkérőt fogadott be, vagyis – számításai szerint – egy őszi népszavazás idejére Magyarország már teljesíti az egész, 1294 fős kvótát.

Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában korábban arról beszélt, hogy tavaly 508 ember kapott valamilyen szintű védelmet. Ők állandó tartózkodási jogosultsághoz jutottak, vagy – ha kiegészítő védelmi formában részesültek – olyan lehetőséget kaptak, hogy öt év múlva felülvizsgálja a hatóság, indokolt-e még itt lenniük Magyarországon.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Háhá! A sok hülye, Nagy Magyar Harzos Szittya meg menne a határra arabot lőni! A hátuk mögött a csuti Hegedűs Hunyadijános meg beengedi őket! HÁHÁHÁ!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Már miért hazudnának.
Már tavaly az összes tévé arról számolt be, hogy ennyi és annyi menedékképrő, ennyi és annyi ügy van folyamatban, stb.
Gyurcsány.
Ez a politikád, ugyanúgy mint a 2008-2009-ig tartó is bukásra van ítélve.
justhpeter
Miért kell egy pártkatonának számolni tudni ?
kukac50
Orbán nagyon kétszínű! Azért nem akarja a migránsokat befogadni mert az unió meghatározza az ellátásukra 6- 700 eurót, amitől a Magyarok ellátása munkabére sem lehetne kevesebb.
Orbán a néptől sajnálja a jobb megélhetéshez a jogot és a pénzt ,igaz kevesebbet tudnának ellopni.
Szókrakész
@kukac50: Netto 6-700.
De igazad lehet ebben is.
Érdemes lenne elindulni egy ilyen szálon, hogy mi lenne, ha ...
Milyen feszültséget keltene?
...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.