Közleményben reagált Martin Schulz szavaira a Fidesz. Azt írják, az Európai Parlament elnöke be akarja csapni a magyarokat és rájuk kívánja erőltetni Brüsszel bevándorlás politikáját.

"Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista elnöke hazudik. A Magyarországot fenyegető uniós kötelező betelepítési kvóta ugyanis nem 1294 bevándorló, hanem egy szegednyi bevándorló betelepítését jelentené és egy automatikus, állandó mechanizmussá tenné a bevándorlók betelepítését, amelynek soha nem lenne vége" – olvasható a Fidesz-frakció közleményében.

Hozzátették: az Európai Unió vezetőinek nincs joguk eldönteni a magyar emberek helyett, hogy milyen országban akarnak élni, kikkel akarnak együtt élni és akarják-e, hogy "Budapestből is Kölnt csináljanak".

Ahogy arról beszámoltunk az Európai Parlament elnöke a Népszabadságnak nyilatkozott a magyar népszavazásról. Kijelentette, népszavazást tartani arról, hogy befogadjanak-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Nem is tudom, amikor a fidesz engem mindenáron meg akart védeni, az nekem milliós veszteséget okozott a szó szoros, illetve átvitt értelmében is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Eriksson: Majd utánanézek, hogy még mi.
Most főzöm a tejfölös paprikás csirkét :)
Eriksson
@nyanya001: Galuskával légyszi, mert úgy az igazi. :))
nyanya001
@Eriksson: Na ezek nem kölcsönből, hanem amit az EU adott az országnak !
Az IMF kölcsön más !
A Gyurcsány-kormány fejlesztési politikája 14 800 munkahelyet teremtett, 1300 kilométer alsóbbrendű utat, 365 óvodát és iskolát újítottak fel, nyolc kiemelt kórházat korszerűsítettek, 26 kórház sürgősségi osztályát modernizálták, 68 járóbeteg-szakrendelőt építettek és újítottak fel és tízezer helységet akadálymentesítettek a közintézményekben - sorolta. Hozzátette, 11 ezer hazai vállalkozást juttatattak pénzeszközökhöz, 7 500 vállalkozás számára juttatattak gazdaságfejlesztési forrást, 93 ezer ember átképzését finanszírozták, 1200 kilométer új szennyvízcsatornát raktak le, 1330 új és 1745 felújított bölcsődei férőhelyet teremtettek, 300 kilométer kerékpárutat hoztak létre, 332 helyen költöttek turisztikai vonzerőre és szálláshelyfejlesztésre.
Na részemről itt be is fejezem a témát, biztos, hogy akkor is voltak svindlik de nem ilyen pofátlan módon mint ami most megy.
Ja, galuskával lesz :)) :P
Eriksson
@nyanya001: Úgy szeretem! :))
A többi meg már úgyis mindegy kategória. S nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy ebből a rengeteg pénzből az átlagpolgár egy fityinget sem látott. Mindegy, milyen kormányok voltak.
nyanya001
@Eriksson: Mert ezt a közösségnek adták.
Mint pl a roma felzárkóztatásra szánt pénzt, amiből csak a Farkas és a bandája
zárkózott fel a devla rúgná fejbe!
Na tényleg befejezem. :))
Eriksson
@nyanya001: Nahát, a devla körbenézhetne még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.