Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A csatorna közleményben osztotta meg a hírt.

Kirúgták Vujity Tvrtkót a TV2-től

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Berki Krisztiánt bíráló kijelentései, illetve a "csekkes kihívása" után írásbeli figyelmeztetésben részesítették a veterán televízióst, ami előre jelezte, hogy veszélyben lehet az állása. 

Tvrtko Facebook oldalára posztolt egy búcsúzó üzenetet, amiben azt írta:

Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!

A riporter a TV2 alapító tagja volt, a Napló című műsorral vált ismertté.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Reméltem, hogy így lesz, csalódtam volna Tvrtko-ban, ha marad.
És nagyon néztem volna Vajnáékban, ha hagyják.
Igy van ez jól, kirajzolódnak a határvonalak. A TV2- felőlem eláshatja magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@wagabund: Egyszerűen kilőtték - sic itur ad Astra.
Cicamama55
Elfuserált egy mérleg az, aminek egyik serpenyőjében V.T. a másikban Berki van, s az utóbbinak van súlya. Lehet, hogy Timike választása volt? Tegyék ki Berki arcát a csatorna emblémájának! Már ha ráfér...
vukkocska
A kiegyensúlyozott tájékoztatásáért szeretem. Semmi szélsőség nem volt benne. Két alkalommal láttam csak méltatlankodni, most, Berkinél, illetve Kiszel Tündénél. Meg is értettem. Sajnálni fogom, már alig marad ott olyan ember, akit hányinger nélkül tudok nézni,az az Azurák Csaba és Pachman Péter. A Robika számomra egy hányinger.
Fradigege
Balogh Szilárd. Ez van. De mi a fszt keresett egy berkikrisztián a népnemzetinemköztévés(sic!)bulvár"kereskedelmi(SIC!) TV2=Tel-aviV 2 műsorában? Valljuk be őszintén: Andyka egy '56-os bibsi gyerek. Egy Balogh Szilárdnak-Tvrtko-nál ez kiboritja-christianberki-a bilit. Ő már az elején tudta, hogy menni fog, csak poénból rá tett egy lapáttal.
Mézike
Monnyuk ez vajna bandit minősíti. Úgy látszik a gondolkodó szervecskéje a palácsik lába közt maradt. mint damu.
Borsodi
Igen elkezdődött a TV 2 nél is szankciókat vezet be Vajna nem lehetsz okosabb Tvrtko ,menj az RTL hez azt nem irányitja Orbán. be siess mert beszünteti ha király lesz.Az mtv1 tv2 kamu tv minden csodálatos egyre jobban teljesit az ország ,a hülye celebeket fizetik meg.nevetséges kik a magyar sztárok .Jól jártál ,sok sikert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.