A csütörtökön megjelent kormányhatározatok szerint öt stadionépítési projekt támogatását növelte meg jelentősen a kormány. A részleteket az átlátszó.hu gyűjtötte össze. Ebből az látszik, hogy az eredetileg tervezett 23,67 milliárd forint helyett 37,63 milliárd forintból építenek majd labdarúgó létesítményeket és futball akadémiákat szerte az országban.

A Haladás sportkomplexumára összesen 15,2 milliárdot költenek, a szombathelyi akadémia 3 milliárdot kap, a dél-pesti akadémia 4,192 milliárdot, a Diósgyőr stadionjára 10,9 milliárd jut, a Vasaséra pedig 4 milliárd.

Az átlátszó azt is írja, hogy "ez csak a beruházások töredéke, a számla vége nagyon messze ehhez képest." 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"ez csak a beruházások töredéke, a számla vége nagyon messze ehhez képest."

Hát valóban sok lámpavasra lesz itt szükség elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Nem kellett volna olyanra szavazni akinek gyerekkorában nem volt kisvasútja és elvették a labdáját.Mert ebből lesz egy fullos terep asztal Felcsúton, Magyarország a stadionok országa lesz A következő választáson arra szavazok aki még nem volt, jobbat szeretne átépítené a sok stadiont kórházzá .Szebb jövőt
Desischado
Így lehet lopni! Bezzeg a fontos dolgokra nincs pénz ebben az őrült országban, ahol egy ilyen maffia parazita banda évek óta uralmon lehet! Szakadna rájuk az ég!
human
@nyanya001: Na ez nagyon igaz: "A lehetőség egy jobb életre adott volt. Nem éltünk vele!"
human
Amúgy az alaptörvény 4. módosítása szerint ha az EU megbüntet minket, akkor a kormány adót vethet ki a büntetés kifizetésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.