Zuschlag János volt szocialista országgyűlési képviselő azt mondta TV2 Tények hírműsorának pénteken, hogy Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a Civil közoktatási platform egyik tagja korábban barátja, harcostársa volt – tudósít az MTI Andy Vajna csatornájának műsoráról.

A bűnszervezetben elkövetett csalásért hat év börtönre ítélt volt politikus a hírműsorban elmondta, hogy – mint a szervezet országos ügyvezetője – ott volt, amikor Pukli István megalapította az Ifjú Szocialisták szekszárdi alapszervezetét. Hangsúlyozta: a mozgalomban mindenki barátként, családtagként, harcostársként tekintett a másikra.

Zuschlag János a műsorban kijelentette: a szervezetben mindenki tisztában volt azzal, hogy milyen pénzekből finanszírozzák az ifjúsági mozgalmat, hiszen hivatalosan nem kaptak támogatást, nem volt pénzük, minden pénzt "a civil szervezetek különböző módon elcsalt pénzeiből" kellett, hogy kifizessenek.

A hírműsorban elhangzott: Zuschlag János szerint erről bizonyára a vezetők is tudtak.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pestilence
Na és? A fidesz csak három dologhoz ért: a gyurcsányozáshoz, az elmúlt8évezéshez és a mocskolódáshoz.
Ja, bocsi, kifelejtettem a lopást, csalást és hazudozást. A rendszerük pont annyira fenntartható, mint a szocializmus.
Most még megyünk benzingőzön, de előbb-utóbb meg fogjuk érezni, hogy kiszivták a tankból az üzemanyagot. Aztán tolhatjuk.
Mármint azok, akiknek ehhez van kedve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erre kellett kidobni ennyi penzt, hasznalni a hibbant horiarcu andyt, hogy ilyen emberek bejuthassanak a TV studioba, es nyugodtan elmondhassak mocskolodasaikat...

Nem kell erre semmi egyebet lepni, csak - a meg ellenzeki kezben levo - organumokon el kell kedeni szelloztetni orban gyozo, orban viktor, kover laszlo, es az osszes jelenleg unortodox, illiberalis politikus multjat...

Na meg vitya szep, tisztesseges besugos multjat, amit mindjart Simicskan kezdett el gyakorolni...
tothjani
Ellenzéki vagy nem tetszik a rendszer?
Akkor te egy mocskos ADÓ csaló vagy akinek börtönben a helye, igaz más Diktatúrákban az ilyet kivégzik, de ott nem járnak koldulni (lopni) az EU-hoz.
Fradigege
orbángyőzike pedig párttitkár is volt. Cuschikám, eddig a zsidesz szptott. Most pedig pincsi vagy. Árulkodó jelek mindkettőtökről. A pöszegyerek jó nagy csicska. Aztán leírja a mutyit, ami mind a mai napig tart.
Pestilence
Na és? A fidesz csak három dologhoz ért: a gyurcsányozáshoz, az elmúlt8évezéshez és a mocskolódáshoz.
Ja, bocsi, kifelejtettem a lopást, csalást és hazudozást. A rendszerük pont annyira fenntartható, mint a szocializmus.
Most még megyünk benzingőzön, de előbb-utóbb meg fogjuk érezni, hogy kiszivták a tankból az üzemanyagot. Aztán tolhatjuk.
Mármint azok, akiknek ehhez van kedve.
Toby
Sértődött a csávó, mert anno a szocik nem mentették ki a börtön elől.
nezelodo
Gyönge teljesítmény ez a Habony-művektől! Én a helyében egy soros ösztöndíjat, vagy Simlicska barátságot, egy kis KISZ titkárságot, egy apák és fiúk rágalmat is hozzácsapnék, mert így ez snassz! Mert ki is az a kalapból előhúzott Zusi? A Hofi azt mondaná ha élne, már akkor senki volt, amikor valakinek hitte magát. Most meg szerencsétlen, saját maga bizonygatja folyton a feltételezés valódiságát.
nevemnick
Érdekes a kommunikáció az elmúlt hat év alatt. Aki nem az ő oldalukon áll: a magyar nemzeti nép ellensége, hazaáruló, csaló-tolvaj-rabló-mutyizó, harácsoló, III/III-as ügynök.
Pár év múlva remélem, hogy majd egy pár négyzetméteres szobácskában ugyanezt a szövegek fogják motyogni az orruk elé, azzal a szóval a végén: ,,...vagyok."
lampa laz
És akkor most mi van hülye gyerek, mit akartál ezzel mondani, ezzel a szarcsatornával együtt, mert az a múlt! Pukli azóta egyik pártnak sem tagja, ellentétben azzal a sok szemét volt mszmp taggal akik most ott ülnek és ordítoznak kommunistáznak a fidesz színeiben.
Neked jobb lenne javítani a tisztességeden legalább annyit, hogy befogod a pofádat, hiteltelen ember vagy már, meg az is aki megszólaltat.
feleselek
Pukli István helyében azért megjegyezném: Akinek ilyen barátja van, nincs szüksége ellenségre...!
Csizmás Kond
tényleg ...miért is kell most ezen rinyálni, akkor az egy bizonyos körben természetes dolog volt...csak ugye változik a világ.
Hellcat
Fideszes propaganda ganészóró maximális fordulatszámon pörög.
Levendula
"A kommunizmus 7 csodája:

1 - mindenkinek volt munkája
2 - mindenkinek volt munkája, de senki nem csinált semmit
3 - senki nem csinált semmit, a terv mégis 100% fölött teljesült
4 - a terv 100% fölött teljesült, mégsem lehetett kapni semmit
5 - ugyan nem lehetett kapni semmit, viszont mégis mindenkinek megvolt mindene
6 - mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott
7 - bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi"
Levendula
"A liberalizmus 8 csodája

1 . Már alig van valakinek munkája .
2 . Bár már alig akad, akinek van munkája, a gazdaság mégis dübörög .
3 . Bár a gazdaság egyre csak dübörög, még is egyre nő az államadósság .
4 . Bár egyre nő az államadósság, egyre nagyobb a jólét .
5 . Bár egyre nagyobb a jólét, mégis csak hitelből lehet megélni .
6 . Bár csak hitelből lehet megélni, segélyre mindig van forrás .
7 . Bár a segélyre mindig van forrás, mégis egyre többet lopnak .
8 . Bár egyre többet lopnak, a bűnözés mégsem növekszik."
hetöndöe
Látszik,hogy a TV 2 is a csürhe birtokába került,azonnal elkezdték a szarhányást.Zusi is eladta magát nekik,vajon mennyit kapott ezért?
karma1
Vegulis, te kis k@csog bortontoltike, azert tudhatnad, hogy ilyen kapcsolatokra nem szerencses emlekeztetni, tudod, akinek most akarsz csontig benyalni, - tudod,k a csuti orias - na, hat neki is volt egy testi-lelki jobaratja, a Simicska... Igaz, arrol mindenki tudott...

Honnan tudod, cuschi, hogy - ha baratok is voltak, miert ne lehettek volna az elmult idokben? - nem valtozott az egyikuk velemenye a politikarol? Az egyikuk NAGYON elhajlott , eltert a valosagtol.

Szerintem nem a Pukli...
dr. prédikátor
Cumislág!!! És ez most miért jutott az eszedbe???te is beálltál a fütyi-sz gecik közé!!!
kukac50
János ezzel csak magadat járattad le! eddig normálisabbnak gondoltalak, megérdemelted a büntetést és a vagyonelkobzást. Mennyit fizetett Vajna?
coni
Gondolom azért nem barátok már mert különböző irányba indultak Zuschlag a börtönbe, majd a celeb világba, Pukli pedig jobbra. Ma nem jobboldallal szimpatizálót nem neveznek ki iskolaigazgatónak. Persze a jobboldal is megoszlik: posztkommunistákra (volt KISZ titkárokra) és valódi jobboldalra.
szaboria1
@hetöndöe: Jó a kérdés ez most már azt a bizonyos kutyát is 2.-ft-ér megdugná.
Lepényleső
Először is,mit mond a másik fél? Aztán majd a hiteles bíróság ítél,-el?
szép új világ
@Levendula: A mondás nem mai keletű, de a "A kommunizmus 7 csodája"-t a korrektség kedvéért illik kiegészíteni annyival, hogy mindenki egyenlő volt (legalábbis 95 %-ban)
A liberalizmus 8 csodája az illiberalizmusra helytálló, de arra is csak részben. Összességében ez utóbbi egy összefüggéstelen katyvasz, a 4. pontja meg egyenesen ostobaság.
human
"Tisztelt bíróság! Módosítani kívánom a vallomásomat. Pelikán is spicli volt, tőlem kapta a fizetését." /A tanú című filmből/
magyarbakancs
Az illetőnek talán nincs munkája?
A riportért menyi apanázst kapott?
Barátja volt a Pukli István és együtt kavartak a pályázati pénzekkel akkor mért nem vallotta be ezt 7 évvel ezelőtt?
Mért pont most jut az eszébe a barátság és mocskolódik?
JAJMÁR
Nahát, Zucslag önként vállalja, hogy negatív, és azt is, ha a barátjának mond valakit, azt akkor jól elítéli a közvélemény.
Nagyon mélyre süllyedt a politika, sőt, megérett a pusztulásra, ha ennyire lealjasult embereket használ, ha semmitől sem riad vissza és karaktergyilkossággal akar túlélni!
wagabund
..."Zuschlag: "Pukli István a barátom volt"...

Valami ilyesmit mondhatott Jézus, ha jól figyeltem az órán: a barátaimtól ments meg Uram, az ellenségeimmel elbírok magam is...

lejáratás felsőfokon.
Fradigege
Jó, oké. Mi a fsz köze van ezek után a "cusi-"hoz. Ez két külön történet... Meséljünk orbánviktór liberális fideszes és a Soros-alapítvány kötődéséről egy bizalmas regényt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.