Az Együtt – a Korszakváltók Pártja szerint Magyarországot nem a multiktól, vagy Brüsszeltől, hanem Orbán Viktortól és a Fidesztől kell megvédeni.

Juhász Péter, az ellenzéki párt alelnöke szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozta, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) előtt kedden történtek is bizonyítják, hogy "Orbán diktatúrát épít, ebben pedig a hatóságok, így Polt Péter legfőbb ügyész is segíti".

Az elmúlt hat évben nem indult korrupció miatt eljárás a Legfőbb Ügyészség kezdeményezésére, magyar bíróságon nem született elmarasztaló ítélet ilyen perben, "miközben ezermilliárdokat lophattak el fideszes pártkatonák" – fogalmazott az Együtt politikusa.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez a Juhász egy kemény f...u gyerek!!! Le a kalappal előtte. Csak sokan és jó hangosan legyenek ott!!
Borda
Igaza van teljes mértékben. Megtapasztalhatná már Vitya a diktatúráját a másik oldalról is, nem csak onnan ahol csücsül!
Szókrakész
Ti úgy együtt, az összes párt, qrmány közeli...adtátok el, veszélyeztetitek az országot.
Magyarország már nem létezik.
Egy európai gyarmat vagyunk.

És még van képetek miattunk "aggódni"?!?!?!
Borsodi
Szerintem a legnagyobb probléma Orbán kormány,ha leváltanánk a Fideszeseket elzavarnánk Gyurcsánnyal karöltve, még lehetne virágzó országunk.Persze nem keresne havi 6 Milliókat egy ember sem. Nem lehetne három négy munkahelye sem ,mikor egyet sem tud ellátni.De nem is lenne ennyi éhező család.Egyedül arra lesznek jó a stadionok hogy a szegények akik elveszitették a házukat sátrakat tudjanak állítani a pályán .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.