Tegnap óta tudjuk, hogy a Tv2 nyíltan közszolgálati csatornává történő bedarálása okán hullanak a fejek. A vasalt herék egyelőre tartják magukat, de ebben semmi meglepő nincs. Miközben a Vujity mehet vissza Szilárdnak, egy fél ország tudni véli, hogy Tvrtkót Berki Krisztián miatt menesztették Magyarország elsőszámú állami-kereskedelmi csatornájától. Ahol egyébként Vajna és Szalai Vivien pártutasításra már el is kezdte a civil társadalom Fidesz-érdekkel szembehelyezkedő tagjainak karaktergyilkolását.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Addig, míg nézik nyilvános szerepléseit a mi Ogrénkat addig pofázhat, nagyképűsködhet, hiszen súlyos százezreket tud keresni naponta a MI, a nézők jóvoltából! Mint tudvalevő, a PÉNZ HATALOM! Pontos tükörképe mai Magyarországon lévő politika stílusának! Pofon egyszerű a vélemény-nyilvánítás, nem kell nézni a műsorokat, melyben ez az észlény szerepel! - és akkor ő nyalhatja ki a mi seggünket, bő nyállal! (Ha engedjük.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.