A salgótarjáni választás reményt és hitet ad mindazoknak, akik Magyarországon úgy gondolják, hogy le kell váltani Orbán Viktort, hogy egy szabadabb, biztonságosabb, és élhetőbb országot teremtsünk – mondta Tóbiás József vasárnap Salgótarjánban, ahol a nem hivatalos végeredmény alapján Fekete Zsolt, a baloldal jelöltje nyerte meg az időközi polgármester-választást.

Az MSZP elnöke tapssal kísért, "megnyertük, megnyertük" skandálás közepette érkezett meg Fekete Zsolttal és segítőikkel a párt salgótarjáni irodájánál tartott esti sajtótájékoztatóra.

Tóbiás József elsőként azt mondta: "köszönet Dóra Ottónak, barátunknak, aki elindította azt a változást, amit ma megerősített a város. És köszönet Salgótarjánnak, hogy volt bátorsága nemet mondani a gyűlöletkeltésre, a zsarolásra, a fenyegetésre, és a békés építkezést választotta."

Az MSZP elnöke úgy fogalmazott: azt mondják, a legfontosabb közvéleménykutatás maga a szavazás; ma a valódi Magyarország egyértelmű üzenetet küldött Orbán Viktor délutáni beszédére.

Elvárom, hogy a kormány és Becsó Zsolt (a salgótarjáni választókerület fideszes országgyűlési képviselője) tartsa tiszteletben a nép akaratát, és támogassa a várost. Véget ért a küzdelem, ami az ő dolguk, azt most meg kell tenniük – hangsúlyozta Tóbiás József.

Szeretlek, Salgótarján – ezek voltak Fekete Zsolt (MSZP-DK-Tarjáni Városlakó Egyesület) első szavai. Salgótarján vasárnap megválasztott vezetője azt mondta, ahogyan a novemberben elhunyt Dóra Ottó, úgy ő is mindenki polgármestere szeretne lenni, "azoké is, akik eljöttek, és rám szavaztak, azoké is, akik eljöttek, és nem rám szavaztak, és azoké is, akik otthon maradtak, mert Salgótarján így mindannyiunké, ez a hely, ahol mi élünk, ez a hely, ami nekünk nagyon fontos".

Hétfőn új munka kezdődik el, együttműködve Salgótarján országgyűlési képviselőjével, és együttműködve a kormánnyal is, "mert azt gondolom, hogy a kormánynak minden egyes település számít Magyarországon, nem lehet különbséget tenni színek szerint, pártok szerint, vallás szerint" – hangsúlyozta Fekete Zsolt, aki mindenkit arra kért, hétfőtől közösen dolgozzanak Salgótarjánért, mert ez a város megérdemli, hogy elinduljon a fejlődés útján.

Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke, aki szintén részt vett a sajtótájékoztatón, minden salgótarjáninak köszönetet mondott. Úgy fogalmazott: ez a választási eredmény "azért következhetett be, mert láthatóan szétesett a kevesek országa".

A salgótarjániaknak azért is köszönet jár, mert utat mutattak az egész országnak, megmutatták, hogy bármennyire is fenyegetik, vagy megfélemlítik őket, bátor emberek, következetesek – mondta a DK alelnöke.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tóbikám, most márt csak az kéne, hogy rendesen gatyába rázzátok magatokat, minél több ellenzékivel összefogni és vágóhídra küldeni a mocskos gyapjú birkákat !
Eriksson
Úgy látszik MSZP farvizén a DK . :))))
kamazuka
S@Eriksson: Persze!
Köpönyeg forgatás.

Mondjuk,tényleg újirányt vesznek.
Az el q...ás,még sajnálatos gyakorlat marad attól.
Legalább is, Kaposváron!
Eriksson
@kamazuka: Majd jól meg lesznek hekkelve az ottaniak is.
Eriksson
@Eriksson: Ui: A Dk mindenütt trójai faló.@kamazuka:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.