A Fidesz gratulált Fekete Zsoltnak, a szocialista polgármesterjelöltnek vasárnapi győzelméhez, ugyanakkor közölte, elvárják tőle, hogy hivatalba lépését követően haladéktalanul tárja fel, mennyit romlott Salgótarján pénzügyi helyzete a szocialista városvezetés eredményeként.

A kormánypárt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében emlékeztet, Salgótarján, ahogy 2014-ben, most is szocialista polgármestert választott.

A Fidesz hangsúlyozta, Fekete Zsolttól elvárja, hogy vizsgálja ki, mennyi pénz tűnt el az elmúlt másfél évben, mennyi a város valós hiánya, kik és milyen módon vettek részt a "források eltüntetésében", továbbá az új költségvetésben tisztázza, miként tudja idén biztosítani a város működését és fejlesztését.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Mi is kíváncsiak várjuk, hogy Mészáros Lőri, Rogán Tóni, Lázár Jani és még jó néhány tettestársuk ugyanezt megtegye, de még Fekete Zsolt előtt!
Lehet Qrva gyorsan példát mutatni "Pici-Spermák"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Mi lenne, ha ezt ti is megtennétek országos szinten ??? Megkezdődött a b@sztaás !
Dr. Felipe
G..ik, egyenlőre csak Felcsúton tárjátok fel a zavaros pénzügyeket, hogy mennyi pénz tűnt el Felcsúton.

Amúgy meg gondolom hogy most pénzügyileg kivéreztetik Salgótarjánt bosszúból a g..ik, ahogy Esztergommal is csinálták.
Gondolom a salgótarjáni fejlesztési pályázatok mind a g..i kukájában fogják végezni.
nezelodo
Én Hódmezővásárhelyen, Lalafalván, Pávatanyán stb. csinálnék rovancsot, és nyugodtan el lehet előre a felelősökért küldeni a rabszállítót, beleértve a felhatalmazójuk fuvarját is.
mariaberta
Én meg arra kérem a fideszt, számoljanak el mennyi pénzt tüntettek el az ország kasszájából.
Jankó123
Mi is kíváncsiak várjuk, hogy Mészáros Lőri, Rogán Tóni, Lázár Jani és még jó néhány tettestársuk ugyanezt megtegye, de még Fekete Zsolt előtt!
Lehet Qrva gyorsan példát mutatni "Pici-Spermák"!
vukkocska
A salgótarjáni fideszesek nagyon jól tudják, milyen a pénzügyi helyzet Salgótarjánban. Ennek ellenére mocskos, hazug hírt terjesztettek Fekete Zsolt nevében, s küldtek 51.702 forintos csekket a lakóknak. Na, ezt nem kellett volna. Ezen háborodtak fel legjobban a salgótarjáni lakosok. Ez az, amikor a fagyi visszanyal. A mocskot, az aljas hazugságokat még éhesen sem lehet lenyelni.
Szeganne
Én meg szeretném, hogy a Fidesz számoljon be arról, hogy Habony Árpád milyen minőségben osztogat tanácsokat Orbán Viktornak, minisztereknek, Tarlósnak, stb. és mennyi pénzért és kinek a pénzén,
Borsodi
A fidesznél minden tiszta a becsület minta képe, ők mikor fognak elszámolni.Ez nagy ér vágás volt reméljük nem utolsó .A sok fideszes polgármestert mért nem számoltatják el?Kezdeményezze az ellenzék is ,mire költi a város a pénzt, milyen munkák lettek elvégezve mennyiért?
Toby
Orbánctól - a genyótól ! - várjatok el valami normálisat, amúgy pofád befogd - "bukott karám !"

"Azemúthatév !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.