"Andy formaiságokat intéz: aláírja a papírokat, kommunikál a sajtóval, megveregeti a többiek hátát, de nem is jár be. Dirk menedzseli az ügynökségi kapcsolatokat, az igazán fontos kérdésekben viszont Habony dönt" – írja a 444.hu.

A tévé ügyeit Habony Árpád, médiaügyekben jártas főtanácsadó felügyeli, de ő is inkább távolból, kinevezett emberein keresztül irányít – írják a cikkben. Formálisan az ex-RTl-es Dirk Gerkens gyakorolja a munkáltatói jogokat, meg is érkezett Pap Gitka a céghez, aki korábban már dolgozott Gerkenssel.

Jávorfi Szilviát tette meg januárban pénzügyi igazgatónak, és néhány egyéb korábbi RTL-est is sikerült áthoznia előző munkahelyéről. Programigazgatónak előlépett a korábbi producer Ökrös Gergely, a kábelportfólió adásait pedig Fischer Gábor szerkeszti.

Ez mondhatni a TV2 szakmai része, de a kulcspozíciókban már Habony emberei ülnek. Halkó Gabriella a vállalat gazdasági és stratégiai igazgatója; ő irányítja a vállalat pénzügyeit. Ő Jáksó László egykori felesége, aki a közmédiában szakított annak idején a 840 millió forintból készült Marslakók című sorozattal. Az erőviszonyokat mutatja, hogy Halkó felettese Gerkens pénzügyi emberének, Jávorfi Szilviának.

Eddig öt vezetőt rúgtak ki a tévétől, illetve 15 embert még a salestől.

Kaminski Fanny az átadás-átvétel óta tanácsaival besegít a vezetésnek a tévé kommunikációs munkáiban. Ő Habony Árpád első felesége, Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője és médiamegjelenéseinek szervezője.

Kaminski barátnője lett ugyebár Azurák Csaba helyett a TV2 hírigazgatója, a propaganda-híradó egy jó Zuschlag anyaggal be is indult, ahol Puklit próbálták lejáratni.

A legutóbbi kirúgott  Vujity Tvrtko volt, aki elkövette azt a hibát többek között, hogy beleszállt Berki Krisztiánba, illetve a Facebookon hirdetett jótékonysági akcióján kihívta Andy Vajnát, akit "tehetős embernek" nevezett.

A tévé, és különösen a hírosztály dolgozói között most nagy a bizonytalanság. Legtöbben nyilatkozni sem akarnak arról, mi történik a Róna utcában, mások csak félelmüknek adnak hangot.

- olvasható a 444.hu-n.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aszittem, rosszul latok. MI VAN???

" A tévé ügyeit Habony Árpád, médiaügyekben jártas főtanácsadó felügyeli, de ő is inkább távolból, kinevezett emberein keresztül irányít – írják a cikkben. "

Valaki elarulna, hogy ez a drogos kis f@sz ugyan mitol ertene a mediakhoz??? Mert azt mondtak neki, hogy holnaptol te fogsz tanacsokat adni a TV2-nek???

Azert, mert annakidejen alldogalt a korona mellett?
Menjenek a francba, ha kerhetnem...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Lehet, hogy volt egyszer egy TV2-nek nevezett valami. Ezek egymást fogják felzabálni . Egyébként nem ejtünk könnyeket értettük .
justhpeter
@Horizont: de ugye nézni nem kötelező ?
Lepényleső
Ettől a jó embertől nem kell félni,hisz bevétel nélkül úgy él mint a pápa,miután leadózta.
volvós
Forditva szivesebben olvasnám a címet :

A TV2 dolgozói bedarálják habonyt, a habony meg fél...:-))))
Desischado
Ki a fene ez az alak? És mit tud? Ennek mindenben benne kell lennie?
evacica
Hát ritka tenyérbe mászó képe van ennek Orbán zseninek, mit ne mondjak Orbánnak ritka érzéke van kiválasztani az ellenszenves figurákat, kezdem Matolcsy, Rogán, Vajna, L Simon és ki ne hagyjam Harragot, és Semlyént

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.