Galambos Lajosnak a börtönben töltött 125 nap alatt volt ideje számot vetni eddigi életé­vel – írja a Bors.

Ráébredt, hogy mit sem ér a megszerzett vagyon, fényűző életvitel a szerető családja nyújtotta biztonság és nyugalom felbecsülhetetlen értékéhez képest. Már meg is beszélte a gyermekeivel, hogy feladják eddigi életmódjukat egy szerényebbért, megválnak ingatlanjaik nagy részétől. 

Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre. A gyermekeim akár egy-két évet külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának. Külföldön nyilván nem egy kétszáz hektáros kúriát vennénk vagy bérelnénk. Egy lakás bőven elég lenne, három-négyszobás.

A gyerekeimet már nem kell tanítani arra, hogy a kevesebb is elég. Sosem volt még olyan, hogy bementünk bárhová, és azt mondták: „apa ezt vedd meg nekem!” Ismerve a viszonyokat azt mondom, Nyugat-Európában egy jól menő állatorvos él úgy, mint én. Mint zeneművész itthon erkölcsileg és anyagilag is megbecsült voltam és vagyok. Mindezek eredményeként az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant

– magyarázta, majd hozzátette: az sem kizárt, a gyermekei külföldi egyetemen szeretnék majd folytatni a tanulmányaikat.

A feleségem édesanyja az indiai magyar nagykövetségen dolgozott. Így Bogi a diplomata­negyedben nőtt fel és egy remek, angol nyelvű iskolában tanulhatott. Ez egy életre mérhető előnyöket jelentett neki. Én sváb származású vagyok, és tanultam is a német nyelvet, így anyanyelvi szinten beszélek. Nagyon sokat beszélgetünk most a jövőnkről. A gyermekeink gimnáziumba járnak, a nagymamájuk angoltanár, rendszeresen tanítja is őket, jól is beszélnek. De Európában ma az anyanyelven kívül két nyelv ismerete elengedhetetlen. Szeretném, ha a gyerekeim elsajátítanák még a spanyolt is

– tette hozzá.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Azért ne kapkod el, meg kell várnod a bírósági ítéletet.Gondolom az útleveled már bevonták !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Igazad van, mert "Haza csak ott van, hol jog is van ! "
dr. prédikátor
Mikor indulsz trombitás frédi???Elkisérlek!!!
Feraj49
Azért ne kapkod el, meg kell várnod a bírósági ítéletet.Gondolom az útleveled már bevonták !
papa.49
Jól teszed, ez az ország ma már élhetetlen, sajnos!!!
nemkati
Még az ítéletet azért meg kéne várni, és esetleg le is ülni.
luca554
Ha bűnös lenne nem nyilatkozna feleslegesen, tehát biztos abban, hogy költözhet.
Az itéletet pedig megvárja, ettől nem kell félni,Lajcsi annál komolyabb ember.
christike
Menjenek! Nem távolság ,ha utána akarnak nyúlni, simán megteszik.
Prof. Dr. hab. Phd. Farkas F.
Fönökurr izente meg néki menjen gyorsan hogy később ne követhessék. Fönökurr szereti hű trombitását.
magyarbakancs
Költözni akarsz nem verd nagydobra.
Ezek szerint ha menni akarsz nyakik vagy a szarban.
human
Ha tárgyilagos akarok lenni, akkor két okból menne:
1, ártatlanul meghurcolták, lejáratták és nem akar ilyen országban élni
2, bűnös és még mielőtt elítélnék lelép
Szókrakész
@christike:
Nem mindegy hová mennének.
Izraelből nincs kiadatás.
Lehet, hogy ez a spanyol tanulás csak elterelő.

Azért kérdezném a bíróságot, ügyészséget, hogy nem hoztak olyan döntést, hogy az ügy lezárásáig az országot nem hagyhatja el?
És ha ténylegesen , bizonyítottan bűnös, akkor majd állami pénzen nemzetközi körözés, kiadatási és egyéb procedúra jön?
Dr plágium
Ez most fenyegetés vagy ígéret?

Ha lezárul az ügye, és nem kell a sittre vissza vonulnia hát menjen Isten hírével...de ne is jöjjön vissza!
Eriksson
Menekül valaki elől? Akárhová is megy, maga elől nem menekülhet, aki meg akarja, úgyis eléri.
zsemlyene
Jaj! Megreccsent a szívem-e hír hallatán.
Visaton
Igaza van. Ebben a maffiaállamban bármikor bárkinek a vagyonára szemet vethet a Keresztapa valamelyik kegyence. Nyilvánvaló, hogy Lajcsival is ez történ, ezért megértem, hogy menti, ami még menthető. A zene nemzetközi, és vannak még helyek a világban, ahol nem az uralkodó rokoni-haveri kapcsolatai számítanak, hanem a tehetség.
sgyuri2003
Amit a Lajossal csináltak bizony nem erősíti a jogállamiságba vetett hitet. Azt hogy illegálisan vételezett még nincs bebizonyítva, ellenben azt tudjuk, hogy rajta kívül senkit nem csuktak még ezért a bűncselekményért ennyi ideig előzetesbe. Egyszer azt is meg fogjuk tudni, hogy az ügyészség milyen alkukat ajánlgatott Lajosnak. Kire mit kellett volna vallania hogy hamarabb hazamehessen. Nokiás vagy whiskys dobozról kellett volna mesélnie?
human
@sgyuri2003: Most ugye nem a hétköznapi melós illegális bekötésére gondolsz a 60m2-es házába? Lajcsinál a rezidenciáján és a lakóparkjában is "szabálytalan" bekötés volt. Ez már nagyüzemi kategória. Abban igazat adok, hogy ha egy Farkas Flórián megúszhatja az előzetest, akkor csak értetlenkedik az ember.
human
@sgyuri2003: Ja és természetesen a Buda Cash és Quaestor vezérek is meg fogják úszni. Varga Mihály városában az ügyfelek százmillióival lelépett Marcsikát sem találta meg a nyomozóhatóságunk. És látod így nő az ember tűrésküszöbe. A nagyobb lopásokat is már elnézzük, mer azoknál százszor nagyobbakat sem találnak meg a sasszemű ügyészek.
human
@Horizont: Én bevallom, hogy előítélettel letettem a voksom a mellett, hogy bűnös. Azt még csak-csak el tudnám képzelni, hogy a lakóparkot nem ő tartotta fenn és a megbízottja önállósítva magát trükközött, hogy a különbözetből zsebre rakhasson. De tudtommal ilyen ember vagy cég nincs a történetben. Tehát marad Lajcsi akinek feltételezem még az autója is vagy kölcsönzött vagy egy családtagja nevén van, hogy ne lehessen semmit behajtani rajta.
Amit a valódi jelleméről tudok, hogy a szomszédja szerint elég magasan hordja az orrát. Nem szokott köszönni. Tipikusan az a fajta, aki mások felett állónak érzi magát.
És most eszembe jutott szegény Antal Imre, hogy milyen méltatlan körülmények közt élte le élete végét. Ő egy szerény ember volt. Úgy is ment el.
csetere
@luca554: Valaki örülhet! Biztos kinézték maguknak a birtokait, emiatt volt ez a sok szemétség! Elérték! Mocsok egy banda.
csetere
@human: Szíjjártó "jó befektetései" érdekelnének!
human
@csetere: Sejteni lehet, hogy köze van a Quaestorhoz.
Szíjjártóékat a Quaestor támogatta:
mno.hu/politika/szijjarto-petert-a-quaestor-tamogatta-1321950
És úgy néz ki, hogy 70 milliárddal Szíjjártó is megtámogatta a Quaestort:
hvg.hu/gazdasag/20150401_Szijjarto_tarcaja_reszvenyeket_is_tartott
csetere
@human: A házvásárlásával kapcsolatban megkérdezték tőle honnan van ennyi pénze, azt mondta családi támogatásból és "jó befektetéseim" voltak. Vajon mi van a hiányzó 411 millióval? Mennyit vesztett még a tárca? Mi van a közpénznek minősülő kamattal? Szeretném tudni. Rázták a napokban a rongyot, hogy az önkormányzatok veszteségeit felszámolták. Egyet felejtettek el mondani, hogy Fideszes önkormányzatok voltak.
human
@csetere: Pont Salgótarjánban volt, hogy a város adósságának a 70%-át vállalta az állam, hogy kifizeti, de miután nem fideszes polgármester lett, ez gyorsan lement 30%-ra. És most, hogy ismét bal oldali polgármester lett a fidesz most számon akarja kérni, hogy miért van adóssága a városnak. Szép, mi?
Lázár János vezetésével Hódmezővásárhely volt 2010-ben a legeladósodottabb város 20,7 milliárddal. A legeladósodottabb megyeszékhely pedig Pécs volt 38 milliárddal. (Utóbbinál debütált a kubatovlista a polgármester választáskor. )
www.vg.hu/gazdasag/onkormanyzatok/fokent-a-fideszes-varosok-kuzdenek-jelentos-adossaggal-324254
www.mfor.hu/cikkek/makro/Ime__a_csodkozeli_varosok_listaja.html
mno.hu/belfold/igy-nez-ki-az-onkormanyzati-adossagatvallalas-1142170
nevemnick
Már azt hittem, hogy elhúzott.
Azért kabaré, hogy már lassan három hete ( vagy több?) téma a Lakodalmas Lajos...
wagabund
Ha e nyilatkozata után tényleg külföldre távozhat, akkor valami nagy suskus van ...itt valami nagyon nem gömbölyű...
(úgy vélem, Galambos mintha dicsekedne jódolgában)
karma1
@Szeparepa2: Haaat, en most talaltam egy erdekes lukat a kertunkben (valoszinu valami vizelvezeto rendszer volt, teglaval kirakva, szaraz), en vallalnam, hogy elrakom neki egy idore a penzecskejet...:o))))

En sosem csiptem igazan Lajcsit, de az elozetesevel, a vadakkal, meg az egesz eljarassal kapcsolatban bennem rengeteg ketseg merult fel, es most, hogy olvasom, hogy milyen rokonsaggal (anyossal) rendelkezik, azt csodalom meg,. hogy miert maradt eddig is itthon?
Az valoban nem zavar senkit sem, hogy Lajcsi TOK EGYEDUL VADLOTT ebben az ugyben? Tenyleg ilyen ugyes lenne? Sehol egy segito, egy osztozkodo uzlettars, SENKI!
Most aztan nagyot nott a szememben: kurva okos pali lehet, ha 10 even keresztul O egyedul meg tudta butykolni a villany- es gazorakat, meg tudta szervezni a lopast, figyelemmel tudta kiserni, hogy mikor jonnek ki hozza az ellenorok, az ora-leolvasok, meg ugy egyaltalan,...
Tessek mondani, miert nem talaltak egy ekkora - allitolagos - csalasnal SEGITOKET???
Vagy csak siman megtetszett rogantonyonak a Lajcsi lakoparkja is? Vagy az ugyes szomszedjanak?
Igenis, Lajcsi huzzon el, ha tud, a zene nemzetkozi, mindenhol tud vele ervenyesulni,a gyerekei ugysem tehetnek az apjuk bunerol - ha van - , a felesege is artatlan a vizsgalatok szerint (na, ez meg a masik, amit nem hiszek el, hogyha valoban Lajcsi volt a bunozo, nem hiszem, hogy a nejenek ne lett volna akar csak alapszinten is valamilyen infoja errol...)
karma1
@Szeparepa2: Bennem is kb. ugyanez a kep alakult ki,,,, Mindenesetre egyedul nem ment volna semmire sem, ...
Venezuela? Argentina? Columbia? Arrafele szeretik a trombitat, mint hangszert...:o)))
Menjen, ha sikerul neki elhuznia...
csetere
@human: Sajnos ismerem ezeket az adatokat, mert az összes gazdasági laptól hírlevelet kértem. Évek óta figyelemmel kísérem ezt a sok disznóságot, amit művelnek. Ha van Isten akkor...
kukac50
Magyarországon nem sok lehetősége maradt,ha már a tiszteletdíjának 51%át is szeretnék elvenni Tőle!
soljanka
Remélem azt tudja, hogy külföldön is fizetni kell az áramért.

Valahol sajnálom szegényt. Rendkívül buta, zeneileg jó mesterember, de a hírnévhez kevés. Lejáratta magát, a családját. Jobb lenne, ha nem nyilatkozgatna, csak bizonygatja, hpgy milyen egyszerű.
Amúgy meg nem tudom mehet-e külföldre.
Lepényleső
@soljanka: Akkor számít bűnösnek,ha a bíróság elítélte,addig jár néki is az ártatlanság vélelme.
Aztán ha elítélik sem biztos,hogy bűnös,hanem elítéltnek nevezik,mert lehet,hogy
ártatlan az ellene felhozott vádakkal szemben.
Lepényleső
Az egyharmad lassan elhagyja a kétharmadot. Eztán dolgozni ki fog,ezen valaki gondolkodott?
soljanka
@Lepényleső: Én a lejáratta magát arra értettenm ahogy viselkedik, nyilatkozik.
Ami nekem nagyon fals - állandóan a szerénységet, egyszerűséget szajkózza -aztán rongyot ráz.
Ügyesen felépítette magát, a trombitás fiút. Ezt kellett volna folytatnia.
Hogy lopott-e vagy sem, annak nincs köze az értelmi képességeihez.
Szerintem sáros. De ezt a bíróság majd eldönti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.