A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint "humán bomba" ketyeg Európában.

Bakondi György ezzel arra utalt az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában, hogy tisztázatlan személyazonosságú és szándékú migránsok nagy tömege jutott be a kontinensre. Azt mondta, hogy ilyen körülmények között nehéz az emberek biztonságáról beszélni.

Azt is megemlítette, hogy a görög-macedón határon agresszíven viselkedő, dobálózó migránsokról kevéssé mondható el, hogy a menekültjog hatálya alá tartoznak.

A lakóhely szabad megválasztásának joga európai uniós vívmány, amely az EU állampolgáraira vonatkozik – mondta arra reagálva, hogy több migráns azt hangoztatja: ő akarja eldönteni, hol telepedik le a kontinensen.

Bakondi György kijelentette, a magyarországi befogadótáborok – egyes híresztelésekkel ellentétben – nagyon messze állnak attól, hogy megteljenek.

A belbiztonsági főtanácsadó emlékeztetett arra is, hogy Magyarország újabb rendőri kontingenst küld Macedóniába márciusban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Igen itt vagytok ti a szarágyúk, és ketyegtek))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Gyorsabban és ingyen megszakértettük azt, amit aztán a király tévés Bakondi plagizál.
papa.49
Igen itt vagytok ti a szarágyúk, és ketyegtek))))))))))))
cs.n.
Bakondi megvolt, felkészül Nógrádi és Földi.
preparátor
Hamarabb tudtuk, mint gondoltátok volna!
human
De azzal is az iszlám állam kezére dolgozunk, ha közéjük lövetünk. Utána lesz utánpótlás rendesen.
eugen4402
Én készséggel elhiszem, hogy nő a veszélyeztetettségünk, ha ismeretlen idegenek tömegei jelennek meg a térségünkben... Csak hát mégis kinek kellene döntéseket hozni, intézkedni, a veszély minimalizálása érdekében? ...Úgy vélem, nem nekünk, kisembereknek van legtöbb információnk a helyes döntésekhez, mi általában csak elszenvedjük a következményeket. A világ nagyhatalmú urait (a pápaválasztáshoz hasonlóan) be kellene zárni egy terembe, és csak a közös határozat aláírása után jöhetnének ki, mert így csak a babaruházás megy, és egyesek fényesen megélnek belőle.
A hivatásos félelem-dalnokokra gondoltam, akik naponta emlékeztetnek a migránsháborúra, mint ahogy az 50-es években az atomháborúval ébredtünk, és azzal tértünk este nyugovóra...
kabóca
A bomba kb.: 160 cm magas, és mostanában nincs bombaformában. Különös ismertetőjele: ez a bomba csak Magyarországot dönti romba.
Eriksson
A mai bevándorláspolitika arról szól, hogy Európának, mint befogadónak alkalmazkodnia kell a bevándorlók igényeihez.
De miért is?
Miért nem a bevándorlók alkalmazkodnak, ha új hazát keresnek?
nezelodo
Én beküldeném ketyegni ezt a Vakondit álruhába parókában a tűzoltók közé . Na azok kiszerelnék belőle a ketyegőjét, mert a szagáról megismernék.
JAJMÁR
Ez a bakkondi egy humánbomba! Ezt küldték nekünk.
papa.49
@JAJMÁR: Inkább ,,biobomba,,))))))))Ha durran marha büdös lesz körülötte minden)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.